Ahojte... tak mam taky blby problem... Mám chalana s ktorým sme skúšali petting a tak ale problém je že sa hrozne hambím pred ním vyzliecť nohavičky. Jeho to trochu stve že vždy keď sme spolu tak ja jeho urobím ale jemu nedovolím vyzliecť mi ani gaťky, väčšinou sa na niečo vyhovorím ( krámy a tak).Niesom totiž spokojná s tým ako vyzerám tam dole. MAlé pysky( vnútorné) mám dosť veľké. Našla som si o tom články že je to dosť bežné a má to veľa žien a dá sa to aj platikou napraviť a nieje to ani veľmi drahé ale môže sa to až od 18tich. Ja ale dovtedy nechcem čakať. Neviem ale ako to mám vysvetliť priateľovi,alebo čo., bojím sa ako zareaguje alebo že sa mu zhnusím alebo neviem :( čo mám robiť?
vnútorné pysky -veľké
karioll, ja mám dnes bojovú náladu, iróniu nechápem, ale uznávam, neútočím a skladám zbrane...
lasicovu bodku 2 som hľadala pred vianocami v celej nr, a nič.. mal to byť darček... fake :(
ale nemyslím, že drišľak má viac fanúšikov.. napr. na facebooku ich má lasica oveľa viac
ludia pozerajuci drislak a pod,nepouzivaju internet,to preto
bojova nalada?dovod?
nr je pekna,ale to tesco v centre s tymi strapcami sociek a ciganov je pekny hnoj
karioll, ja mám dnes bojovú náladu, iróniu nechápem, ale uznávam, neútočím a skladám zbrane...
lasicovu bodku 2 som hľadala pred vianocami v celej nr, a nič.. mal to byť darček... fake :(
ale nemyslím, že drišľak má viac fanúšikov.. napr. na facebooku ich má lasica oveľa viac
tesy6
nic osobne,a prave preto ma drislak a podobne "skvosty" ovela viac divakov ako lasica a pod.
blška, uznávam.... ked to čítam od konca znie to ako irónia
Teda ja neviem, ale mne to vyznelo ako irónia, ale keďže nehovoríme s človekom osobne, tak nie každý to ako iróniu môže pochopiť.
máš pravdu karioll, vôbec to nevyznelo ako irónia, vyznelo to nepríjemne...mal by si sa snažiť viac, keď to ani minule nikto nepochopil... niekde bude chyba,hm :p
velmi som sa snazil,aby moj prispevok vyznel ako ironia,zasa su ludia co pochopia,a ludia co na mna budu utocit ako minule,ked sa tu sformoval cely krdel
karioll keby si si chcel vrznúť, tak ti je to jedno
"obrovský problém" ?? načo taká dramatizácia, ľudia sa rodia s väčšími problémami...
je to naozaj obrovsky problem,malo veci je tak nechutnych,ako ked ti trcia pysky ako kapustove listy
na tvojom mieste si najdem chalana ktory ziadnu vaginu nevidel,alebo slepeho,alebo skocim z okna