Caute potrebujem babu.Stale sa nemozem rozhybat na to aby som nejaku oslovil.Chcem dievca,ale ked pride na to tak baba musi prist a skocit mi na nohu aby som ja nieco urobil.Uz neviem co somnou je ale ked to takto pojde dalej zostanem na ocot.baby hlavne slobodne piste mi prosim....
potrebujem babu
denz, keby ludia pocuvali teba tak vsetci stari, mladi atd by boli zaockovani proti prasacej ch., lebo vela citas novy cas.
Suhlas,
je to hlavne o peniazoch. Ked Macca zistila, ze uz sem nechodi tolko ludi, tak kariollovi aj mne zrusila ban, aby stale mali keke z reklamy. Macca je strasna feministka a nevadilo jej, ked zienky vypisovali na forum kraviny a hromadne porusovali pravidla, ale vadilo jej, ked sem napisal niekto iny nazor, ako sa jej pacil a aj ked neporusil pravidla , tak mu dala ban. Aj preto si myslim, ze zeny zarabaju menej, ako muzi, lebo jednak sa nevedia spravne venovat svojej praci a ked, tak v praci premyslaju o obvode stehien a ake spiraly na oci pouziju, miesto toho , aby robili. Mozno nie vsetky, ale vacsina ano.
K vitaminu C:
tvnoviny.sk
cokoladka je ako ty ojka(vekovo)
denz
tema pitie vody z vodovodu,ci tak nejak sa to volalo,tam bol andrej
cokoladka (: ty máš "len" toľko? (: ja som si myslela, že si ovela staršia... teeeeda.
Andrej nie.....
Macca ano.......
Neviem co sa stalo s Andejom.....uz nepamatam kedy tu bol a dal svoj nazor....
Tato stranka straca postupne zmysel.......
je to uz len o priazni.......mam ten pocit.
ja zacinam byt skepticky,a este ked aj admin to ma v pazi......
karioll- aj ja....
a vzdy dufam.......a prd z toho.
Je to ako hadzat hrach o stenu.
Ale snazim sa pomoct.......
snad aspon jednemu cloveku......
chcem a verim,ze to ma zmysel.....
denz
já viem,len ta moja naivita,ze argument presvedci ma niekedy donuti sa zapajat do takychto debat.som nepoucitelny
karioll-
lindt a spol budu vzdy v jedno....bolo to od napamati a bude to stale.....
im nepomoze v hlave dnes nik......len ak im pojde o zivot......ako pises..
Potom budu preklinat diabla a otocia sa k skutosnej zachrane.....medicine co po starocia dokazala neuveritelne....
lindt
iste je demokracia a kazdy ma pravo na svoj nazor,aj ked je akokolvek chybny
zaujimave,ze spolu s nim odislo z tohto fora viacero nickov
iste ze kazdy ma narok a pravo si robit so svojim telom co chce a je na kazdeho zodpovednosti,ci si osvoji rady z tohoto fora,ja som len neustale tvrdil,ze ked ti zlyhaju oblicky,alebo dostanes plucnu emboliu,ci infarkt alebo porazku,ci si fakt nebudes volat pohotovost a ak by nahodou prisla,ze budes vykrikovat zli,zli,lekari,nepichajte mi heparin,chcem bylinky od rng,vysoke davky c vitaminu od peta p,moč od romana 08,akupunkturu od mjanika a podobne