chcem sa opýtať, aký máte názor na to, že chlap by mal byť tým, ktorý sa viac zaujíma o ženu a či zaberá na chlapov ignorácia, keď sa chlap ozýva prvý a pod..
proste, či chlapi majú radšej keď majú ženu dobýjať a snažiť sa o ňu ako keď ju majú "naservírovanú"..
Kto miluje menej a kto viac
a keď sa týka iniciatívy vo vzťahu? dobre, prvý krok niekto urobí, zbalí jeden druhého a potom vo vzťahu kto má byť ten, čo sa viac snaží? je taká žena otravná čo sa príliš snaží byť s chlapom..?
Inak nechapem, ze ako si to vlastne s tym balenim predstavujete. Ci uz zacne zena, alebo muz s iniciativou a ak ten druhy do par sekund nejak kladne nereaguje, tak sa to uz da povazovat za obtazovanie. Si neviem predstavit, ze by chlap nejaku oslovil a ta by bola ticho, alebo robila nejake drahoty a on za nou stale doliezal. Ved to je uplne jedno kto zacne. Asi pozerate vela romantickych filmov. To ze je muz iniciator je nazor tak, z 18. storocia a v dnesnej dobe vobec nepouzitelny.
Zdravim vas,coby velmi zalubeny zaciatocnik v oblasti vztahov.Dost sa hanbim,pretoze uz budem 30-tnik,no raz treba zacat viest zodpovedny a odusevnely zivot.Svoju polovicku velmi milujem,i ked jej obcasna naladovost mi zvykne vyhnat kropaje studeneho potu na celo :-).Niesom na to zvyknuty,pretoze doteraz som zil slobodne a solo ako vietor.Co som vsak zistil je,ze vzdy je lepsie ak je viac zalubena zena,pretoze my chlapi sme trosicku spokojnejsie natury s tym,co mame a ked ma zena zlu naladu,tak nas to velmi boli,pretoze si to automaticky berieme osobne.Nemam rad natahovanie a boje o to,kto ma navrch,uz chcem postupne dat svojej drahej k noham cely svet a uctit si dar lasky.Nechcem aby laska bola boj,ale teamova praca.Vravi sa,ze zalubeny chlap,hotova opica-asi nou som,je to zle?
haha no tak daleko som sa etse nedostala :)
Mne sa skor zda, ze zenam viac vadi, ked si ich muz najde nejaku inu, ked ich uz nemiluje.
ja som si to tiez vsimla lindt aj ked tych skusenosit zas tak nemam, a este aj ovela rychlejsie...to potom usti do problemom, chlap sa snazi dalej dobyvat ked ocividne neni zaujem :(
urcite ma byt chlap iniciator, aspon v tomto by mala ostat stara skola:) ale tak dnes to uz tak nie je. Ale kedze sme rafinovane, vieme si to zariadit tak,a by sa citil ako dobyvatel aj ked nie je:P
Inac, viete co som si vsimla v poslednej dobe, ze ked sa uz muz zalubi, tak je to ovela silnejsie ako ked sa zalubi zena. Aj sa tazsie dostavaju z rozchodov.