reinkarnácia..

emka31

nemyslím , že je to len vo viere. Neviem si predstaviť, aby som niekomu fyzicky ublížila, vzťahovo, tomu sa asi nevyhneš je to asi " normálnejšie"? Aj ked to bolí.
Ale ked niekto zabije, celý život ubližuje asi sa to nejak logicky musí vrátiť.Preto sa možno niekomu v živote darí a inému nie.

datelinka

lindt, preco v pracovnych taboroch? o tom predsa recyklacia je, zuzitkovat material, ktory by sa stal inak odpadom. :-) ale to len na margo toho slovicka, recykluje sa nieco hmotne, nie nehmotne, ako dusa :-) ale pacilo sa mi to, nic v zlom :-)

bingham

emka este raz.....ty teraz niekomu ublizis...zomries....a reinkarnujes sa do cloveka..., aby si to napravila ????

a co do dieta...ktore sa narodiii...ma predsa svojich rodicov....uplne ine geny..ako mas ty...a navyse mas potom uplne inu rodinu...inu vychovu....si predstav ze sa druhy krat..narodis v Sierra leone....kde sa masakruju...no neviem ci budes...moct odcinit to co si napachala...a navyse budes mat uplne inu povahu...bude z teba uplne iny clovek.....taaaakze to vobec nie je logickee aspon pre mna

lindt

tak kazdopadne budhisti su najmierumilovnejsie nabozenstvo, neublizuju ani zvieratam ani ludom, takze viera v reinkarnaciiu ich pekne formuje..

datelinka

lindt, pekne to znie, ze sa zrecyklujete :-))) kosti na mydlo, vlasy na parochne, rohovky na transplantaciu, tuk na pohonne hmoty.....