Začína mi už preskakovať, prosím pomôžte... Aspoň nejaká dobrá duša

Príspevok v téme: Začína mi už preskakovať, prosím pomôžte... Aspoň nejaká dobrá duša
Vera1990

Caute baby, mam na Vas jednu velku prosbu o pomoc. Ide o to, ze zaciatkom oktobra som sa maznala s priatelom. Nebol sex, len som na nom sedela ( on mal spodne pradlo, ja nie). Menstruaciu som dostala potom v pohode tak ako prisla- dva-trikrat, presne si uz nepamatam. Ale teraz mi meska uz 9. den a zacina mi preskakovat. Mam 19 44kg a vzdy som mala problemy s meskanim a podobne, ale tento rok sa to ustalilo a bolo to v pohode. Boli casy ked mi meskala aj 50 dni, to som bola v riadnom strese a zhone. Posledny mesiac a pol som zacala poriadne cvicit-kondicka a recept na nervozitu a stres z vysky- rozhodla som sa odist, inac by som ostala na tabletkach.... Priatel sa neurobil, len mi napadaju myslienky typu ze sa nieco z neho dostalo do mna. Som este panna a ano viem co si myslite, ze otehotnela neposkvrnena, ale fakt mi uz zacina preskakovat a neviem co s tym. Nie je mi ani zle, ziadne priznaky nic...Len potrebujem aby niekto odpisal. Prosim pomozte....Fakt mi uz sibe...

Vera1990

Puff no problem je ten, ze uz 9 rokov som vegetarianka, takze maso a ryby mi nic nehovoria. Nahradzam si to sojou a strukovinou.
Tak dufam ze sa to da nejako dokopy...Ale vazim si ze ste mi odpisali, naozaj :)

jajkafr

Vera možno si veľmi cvičila v posilke veľká fyzická či psychická záťaž, ochorenia, lieky, všetko vplýva na menštruačný cyklus... a neviem čím to je ale tento mesiac mešká menštruácia aj mne aj kamarátke už takmer 20 dní
a čo sa týka tvojej stravy ovocie a zelenia z toho nepriberieš do jedálnička treba pridať aj pečivo, mäso....

1990

No moja vaha je nizka, ale taku mam odkedy si pamatam... A jem fakt zdravo, vela ovocia zeleniny a vela tekutin.
Mam 161 cm a priberat sa mi dari iba tak, ze makam v posilke. Ak necvicim mesiac, tak mi vaha klesne aj na 40 kg. Mozno sa Vam zda ze som chora, ale taka som od malicka.
A menstruacia posledny rok bola v pohode.Prisla nacas ak neratam + - tri dni hore dolu, to len teraz mi tak dlho meska...Preto ma to tak vystrasilo...

jajkafr

Vera tehotná určite nemôžeš byť ako sa píše v predošlých príspevkoch. Na to, aby žena otehotnela musí mať pohlavný styk nedá sa to bez toho. To že ti mešká menštruácia môže byť z tvojej váhy akú máš výšku? 44kg je veľmi málo... a už dávno si mala byť u gynekologičky keď máš takéto problémy s menzesom...

bazalka

Aj ja sa pripájam, určite nie si tehotná. Menzes nemáš z toho, že si taká chudá. Určite nie tehotenstvom. A keď ti tak veľmi meškáva menzes, teda tých 50 dní, tak si už dávno mala byť u gynekológa. To nie je normálne!