Caute baby, mam na Vas jednu velku prosbu o pomoc. Ide o to, ze zaciatkom oktobra som sa maznala s priatelom. Nebol sex, len som na nom sedela ( on mal spodne pradlo, ja nie). Menstruaciu som dostala potom v pohode tak ako prisla- dva-trikrat, presne si uz nepamatam. Ale teraz mi meska uz 9. den a zacina mi preskakovat. Mam 19 44kg a vzdy som mala problemy s meskanim a podobne, ale tento rok sa to ustalilo a bolo to v pohode. Boli casy ked mi meskala aj 50 dni, to som bola v riadnom strese a zhone. Posledny mesiac a pol som zacala poriadne cvicit-kondicka a recept na nervozitu a stres z vysky- rozhodla som sa odist, inac by som ostala na tabletkach.... Priatel sa neurobil, len mi napadaju myslienky typu ze sa nieco z neho dostalo do mna. Som este panna a ano viem co si myslite, ze otehotnela neposkvrnena, ale fakt mi uz zacina preskakovat a neviem co s tym. Nie je mi ani zle, ziadne priznaky nic...Len potrebujem aby niekto odpisal. Prosim pomozte....Fakt mi uz sibe...
Začína mi už preskakovať, prosím pomôžte... Aspoň nejaká dobrá duša
Ja mam 42 kg, menzes ako hodinky a poznam si aj ovulaciu.
Puff no problem je ten, ze uz 9 rokov som vegetarianka, takze maso a ryby mi nic nehovoria. Nahradzam si to sojou a strukovinou.
Tak dufam ze sa to da nejako dokopy...Ale vazim si ze ste mi odpisali, naozaj :)
Vera možno si veľmi cvičila v posilke veľká fyzická či psychická záťaž, ochorenia, lieky, všetko vplýva na menštruačný cyklus... a neviem čím to je ale tento mesiac mešká menštruácia aj mne aj kamarátke už takmer 20 dní
a čo sa týka tvojej stravy ovocie a zelenia z toho nepriberieš do jedálnička treba pridať aj pečivo, mäso....
No moja vaha je nizka, ale taku mam odkedy si pamatam... A jem fakt zdravo, vela ovocia zeleniny a vela tekutin.
Mam 161 cm a priberat sa mi dari iba tak, ze makam v posilke. Ak necvicim mesiac, tak mi vaha klesne aj na 40 kg. Mozno sa Vam zda ze som chora, ale taka som od malicka.
A menstruacia posledny rok bola v pohode.Prisla nacas ak neratam + - tri dni hore dolu, to len teraz mi tak dlho meska...Preto ma to tak vystrasilo...
Vera tehotná určite nemôžeš byť ako sa píše v predošlých príspevkoch. Na to, aby žena otehotnela musí mať pohlavný styk nedá sa to bez toho. To že ti mešká menštruácia môže byť z tvojej váhy akú máš výšku? 44kg je veľmi málo... a už dávno si mala byť u gynekologičky keď máš takéto problémy s menzesom...
Nie si tehotná...
A neuraz sa, ale naozaj by si mala zájsť k lekárovi, ak niekedy tehotná chceš byť.
No........cloviecik sa na svet pyta:))
Aj ja sa pripájam, určite nie si tehotná. Menzes nemáš z toho, že si taká chudá. Určite nie tehotenstvom. A keď ti tak veľmi meškáva menzes, teda tých 50 dní, tak si už dávno mala byť u gynekológa. To nie je normálne!
len ti preskakuje, urcite nie si tehotna :)