Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Reghaar

wawawa

mne je tiež zle z tabletiek, ale ked ich jem s dostatočným množstvom jedla, je to ok. a inak, je tam veľmi veľa vit. B, že až neviem, či je to dobré

NatyMio

No ja som mala kedysi sampon na vlasy Reghaar a ten bol v pohode.. Teraz som si kupila tie tabletky a lutujem zbytocne vyhodene penieze pretoze je mi z toho zle ... =(

iqual

tak citam ze niekomu pomohlo inemu nie ..ja pouzivam iba tabletky cca 2 tyzdne....ma niekto este skusenosti s ucinkami , a martin mam ten isty problem mam 23 rokov a mam kuty mensie ... da sa to zachranit kombinovanim tabletiek a aktivatora ?

kaciatko_7

ja som mala len ten vlasovy aktivator a nejake vyrazne zmeny som nebadala... chcela som hustejsie vlasy, ale mam ich take ako predtym... mozno preto ze som to nekombinovala aj s inymi pripravkami reghaar...

martin666

zdravim pouivam reghaar asi mesiac (tabletky, kativator aj sampon) a som velmi prijemne prekvapeny zhruba po 2 tyzdnoch mi zacali rast vlasy na miestach kde som mal lysiny teda hlavne v oblasti "kutov" kde som to vobec necakal . SOm vazne spokojny