nemal o mna zaujem alebo ziarli, bol na mna nastvaty?

Príspevok v téme: nemal o mna zaujem alebo ziarli, bol na mna nastvaty?
millli

Rozumiete tym muzom? Bola som na diskoteke s kamaratkami a zhodou okolnosti tam bol aj chlapec, s ktorym mame spolocnych priatelov a ktory sa mi celkom paci, mozno aj ja jemu, ale neviem to naisto. Preto sa pytam teraz vas, ako to vidite. Trochu sme pokecali, ja s tym chlapcom. Potom som isla tancovat za dievcatami. Neskor som ho zavolala tancovat, pomyslela som si, ze je mozno hanblivy, aby sa opytal on, ale odmietol. Tak som zostala sediet v boxe pri tych kamaratoch a kamaratkach, co netancovali. O chvilu neskor prisiel iny kamarat z jeho partie a ten ma vyzval tancovat, tak som isla, akurat zacali hrat sladak. A zacal sa na mna lepit, ale podarilo sa mi mu nejako dohovorit, aby to neprehanal. Ked to videl ten, co sa mi paci, zavolal do tanca najblizsie sediacu kamosku. Teraz neviem, ci nechcel tancovat iba so mnou? Nema zaujem? Alebo sa ma velmi hanbil, ale pritom ziarlil, ked ma vyzval iny a preto pozval do tanca kamosku? Povedzte, chapete to? Viete to nejako logicky zdovodnit? Dakujem.