Chcel by som sa spýtať aké máte s tímto krúžkom skúsenosti, či si od toho človek môže slubovať lepší zážitok alebo je to len zbytočnosť za odpovede vopred ďakujem !!!!
Hlavne BABY!_ Aké máte skúsenosti s vibračným krúžkom durex ?
martinees tak ten primeros a durex ani necitim ze je, aj sa stava ze sa raz dva pretrhnu, ale nam poradila predavacka ten, je dost pevny, cize stlaci silno peis a nedojde az k takemu prekrveniu, cize dlhsie vydrzi, aj ked sa spravi tak mu bude stale stat a moze pokracovat, a je ho citit ako vibruje.
Ďakujem za rady. .... a meggy10 vieš popísať v čom je lepší ten váš. Ďakujem
neviem mne taky primeros tenky nevyhovuje, vobec ho necitim, casto sa pretrhne, vela x sa stalo ze po kupeni nefungoval my mame nieco take a je to super.
ja ho pouzivam s kondomom a je to ok dobre uz asi rok ...
100x lepsie su primeros kruzky, lacnejsie 4x a vydrzia 2x dlhsie az 40min.
su napr na tomto google odkaze www.google.sk
100x lepsie su primeros kruzky, lacnejsie 4x a vydrzia 2x dlhsie az 40min.
su napr na tomto google odkaze www.google.sk
martines ano, ale beriem HAK, ale moze sa to pouzivat normal aj s kondomom, ale potom uz nemozes pokracovat.
Ten kruzok sa da pouzivat spolu s kondomom.
To važne ????? .... btw. ale tvoj partner sa zvykne do teba urobiť ? .... ja neviem nakoľko moja priateľka nemá HAK používame kondóm tak s nim je to asi na nič však ?
durex nic moc chod do sexshopu a tam si kupis original kruzok je dost na tesno, cize partnerovi velmi ho opne a ked sa spravi mu nezvedne, moze pokracovat.