Nasilie

karioll2

podla jeho reakcii,ked som mu napisal co ma robit sa zacal vykrucat,tak si myslim,ze sa chlapec iba nudi
vo vseobecnosti nikto nema pravo byt dieta,je to zlyhanie dospeleho a nasilie nikdy nic nevyriesilo,hoci v pripade meggy o tom nie som az tak presvedceny

cajik

Viete, ked sa chce, dovod sa vzdy najde. A rodicia ktori chcu deti bit, si vzdy najdu dovod. Dieta nemusi robit nic, raz vadi ze je ticho a pozera do zeme, inokedy ze je "drzy" lebo sa pozera priamo do oci.. tak to chodi bohuzial

Adam, ak mas s tym naozaj problem, ze ta biju, mal by si navstivit psychologa, alebo poziadat o pomoc nejaku blizku DOSPELU osobu, nemas sa za co hanbit.

cgjn

omg co to tu pisete za sprostosti jajka ze ano :) taketo nazory su pre mna trosku nepochopitelne a sry adam nwm nijako poradit sry vazne a mrzi ma tvoja situacia

janka24

bože to su čo za odpovede a rady? Vy sa tu naozaj chodite nudit a odpovedate aj ked nemate naladu.
Akože nepapapuluj..nie si poriadne decko?. Je normalne, že ma rozbitu pusu?? Vychovna facka to nie je. ..
Vie niekto z okolia ,že si často biti, alebo ako vnimaju ludia z okolia tvojho otca?

anonym_6805

Adam pisal si tu preto,lebo si myslis,ze to co sa u teba doma deje neni spravne a tychto ludi si tu teraz nevsimaj. Potrebujes pomoc,ak chces napis mi sem tvoj email,ja ti pomozem

jajka001_

uc sa riadne, nepapuluj, nemiesaj sa do coho nemas a ked ta budu bit aj tak, tak potom sa stazuj. rodicov mas posluchat.

anonym_6805

Adamko,ja ti rozumiem.........
Ja som dostavala bitku aj za male somariny aj s mojimi surodencami,my sme boli asi tyrani,teraz to uz ako dospela viem...mam z toho traumu a chodim aj kvoli tomu na terapie...kto nezazil nevie,takze ludia budte chapavi k takymto situaciam ci ludom,a budte radi,ze sa to nestalo vam...
Adam nie je spravne ak ta rodicia biju a nesuhlasim ani s vychovnou fackou,pretoze vsetko sa da riesit aj slovne. Ale radsej rodicov neprovokuj,aby nemali dovod ta bit. Hoci stale si myslim,ze ked rodic udrie dieta je to preto,ze on sam zlyhal vo vychove a nevie si s deckom rady...skoda,ze som vtedy nebola taka mudra a odvazna,teraz by som ich kludne aj udala....

Magy

cajik - sak si pozries historiu, pytal som sa. odpovedou boli tri slova a zjavna neochota nieco napisat. aj na dalsie otazky to z neho slo ako z chlpatej deky. chlapec sa zjavne nudi, ak by pomoc NAOZAJ potreboval alebo chcel, tak vyklopi vsetko co sa da a len vtedy by sme mu pomoct dokazali. Aj lekar ta predsa vysetri poriadne, nez zacne liecit.