Tetovanie

Deawer

Ahojte,mám otázku.Mam tetovanie tretí deň,chcem sa opýtať,samotné tetovanie uz tak neboli na dotyk,tvoria sa chrasty,ale okolo ruky sa mi urobil taký ako slabo červený fľak a ruka takisto trocha opuchla.Odpuchne to pomaly samo,alebo mám zájsť radšej k lekárovi,nie je to len alergická reakcia?Dakujem...

Davides

Chcel by som sa opýtať že či môžem ísť na tetovanie teraz v januari kedze som objednany ana maju ma tetovat na lave predlaktie a v marci mam ist na operáciu kolena ze ci to nebude ziadny problem aj s vyšetreniami.Ďakujem

sewie

kiki-ved to zavysi od toho kam si ho chces dat, co to bude a v akej praci budes robit...ja mam napr piercing v oboci, robim v jednej logistickej firme ale obcas sa stretnem aj s dolezitymi ludmi zo zahranicia a moj sef to ma na haku:D

kiiki

Rozmýšľala som, že si dám tetovanie ale bojím sa , že to bude narúšať moje budúce povolanie. A tak sa vás chcem spýtať, či ste niekto s tým mal niekedy problém , že vám to v práci vadilo a kvôli tomu ste tam nemohli pracovať.

Nikita00001

pracujem v tetovacom v studiu, a chrasticky su prirodzene nieje to o neprofesionalnom pristupe, tvoria sa s krvnych dosticiek ktore uzatvaraju pory po vpichoch ihly a vyplavy sa snou aj kus farby, vacsinou nic vydietelne, vacsinou to vidn o len na jemnych tienoch ktore zosvetleju a to je aj teterom očakavane pri nanasani. co si tyka niakeho odmietnutia uz sa to takmer nestava, konkretne ja neviem o žiadnom prípade, farby su uz kvalitne neobsahuju ziadne nebezpecne kovy,ja by som sa toho nebala...

waterka

lenula: nie je to pravda... ja som sa krasne o to starala, mala som masticku priamo od chlapika, co mi to robil... vsetko sterilne, chlapik namakany profik... a aj tak sa mi chrasticky urbili... a tetko mam krasne, bez chybicky... bola to akoby nadbytocna farba... takze ci sa ti urobia chrasticky alebo nie, to zalezi asi od kazdeho pokozky a jej preddispozicii... hlavne je, ak sa urobia, neztrhat ich!!!

vanda121

Isabella ja som taktiez nemala ani jednu "chrastu" na tetovani. Pokial ti "tatér" správne vysvetlí starostlivost o tetovanie, nemusiš mať chrastičky. tak ako ja a mám krásne tetovanie....

lenula

isabela to neni pravda!!! ja mam kerky dve a ani pri jednej som chrasty nemala. urobia sa len vtedy, ked sa o tetko dobre nestaras!!! mam s tym skusenosti, tak ma nepresviecaj o opaku!