čo pomôže,ak padajú vlasy zo štítnej žľazy,ak nezaberajú žiadne vitamíny ani vodičky a nie je príčina ani po gynekologickej stránke (hormóny)-(nakoľko antikoncepcia určená na vlasy nezabrala)..Prosím o radu ODBORNÍKA, LEKÁRA. ĎAKUJEM.
Hypotyreóza, vypadávanie vlasov, čo pomôže?
môžem si kúpiť výživový doplnok: Jód,pokiaľ aj beriem euthyrox 25?
emira:moja diagnóza znie:Difúzna thyreoditída s prechodom do subklinickej hypotyreózy
TSH: 4,1
fT4: 16,6
ATG: menej ako 30
TPO: menej ako 7
a beriem tú 25-tku.
menštruačný cyklus nemám nikdy na 28.deň,ale tak plus mínus 5 dní..
Ináč,lekár nejako nespomínal,že to má súvis s vlasmi,že to je normálne,že toľko padajú,ale ja nemám nikoho v okolí (napr.sestra,mama),aby im tak padali.Ináč,som chcela ísť na jedno špeciálne vyšetrenie:čosi ako diagnostika a potom následne by mi predpísali homeopatiká.Nie je to lacná záležitosť a počula som už vyjadrenia,že to ľudom nepomohlo.Kožná vraví,že by bolo dobré zobrať krv na vitamíny a minerály,ale ja beriem vit.a minerály v tabletkách a nemyslím,že tam by bol pes zakopaný.
To padanie vlasov je zapricinene nefungovanim hormonov, stitna zlaza ovplyvnuje aj menstruacny cyklus, aj ako sa clovek celkovo citi, aj to padanie vlasov. Pokial hormony nie su ok, tak vodicky a ine gebuzinky na vlasy vobec nepomozu, skoda penazi. Znama mozno potrebuje vyssiu davku Euthyroxu. Aku mas hladinu TSH?
dobre,díky moc! snad mate pravdu.
treba uzivat euthyrox a trva to par mesiacov kym bude ako taky normalny stav
dakujem emira..nie,nepanikarim..len som chcela vediet,ci tie lieky pomozu len na stitnu alebo aj na padanie.mam totiz znamu,co brala lieky dlhsie a stale jej nad mieru padaju (ona vsak aj farbi casto na cierno)-tak to moze byt asi aj tym.vdaka,upokojila som sa,ze mam nadej!
2 mesiace su velmi malo... Ja som myslela, ze si na tabletkach 5 rokov a stale nic... Trva to aj pol roka, kym sa to da do poriadku. Ja beriem 7 mesiacov a je to lepsie, aj ked pri tom umyvani ked som v poriadku, mi nema vypadnut ziaden vlas a stale sa toho este trochu nazbiera. A ty panikaris po par mesiacoch... Toto je dlhodoba liecba.
áno,užívam 2 mesiace euthyrox 25...
Uzivas Euthyrox?