Cim dalej hlupejsia...

Príspevok v téme: Cim dalej hlupejsia...
el567

Zacnem tym, ze vzdy som bola dobrou ziackou,nikdy som nemala problemy.Teraz som v poslednom rocniku na VS a cele studium prebehlo hladko..Mam vsak vazny problem,neviem ako to opisat, ale mam pocit,ze som cim dalej hlupejsia..Kadzodenne sa stretavam so situaciami,ze zacujem nejake cuzdie slovo, alebo tematiku ktorej nerozumiem, hned vsetko musim ist hladat na net a uistit sa,ze viem, co dana skutocnost znamena..Neviem ci mi rozumiete, ale mam stale take vnutorne presvedcenie o svojej neschopnosti,jednoducho mi niekedy pride,ze nic neviem..ani zakladne veci...je pravdou ze mam dost nizke sebavedomie, neviem, ci to s tym nejako suvisi, ale kazdopadne som neni ani tvorivy typ cloveka...pisem teraz DP a vzdy sa len zamyslam nad tym, aki su ostatni mudri a kreativni, ze moje napady su na nic, ze by som chcela byt ako oni...Prosim poradte ako sa da zvysit kreativita a doba zapamatania si aspon tych relevantnych informacii..za nazory a prispevky vopred dakujem

Denz

a mozno si az teraz uvedomila,ze nie si az taka dokonala ako si si predstavovala......
stava sa aj take....
a co sa tyka zapamatania.....treba cvicit a cvicit mozocek aj tak,ze sa budes ucit na spamat vselico mozne....