no bohužial platonická láska...zažil to niekto?
priťahuje ma môj lekár
zuzic to je parada :-) ja mam vsak velmi sympatickeho zubara, mlady, pekny, sikovny, mily este keby zubky robil zadarmo...to by bolo
no mne ked pichli silny oblbovak som balila osetrovatela, sama sa sebe cudujem vobec nebol sypmaticky:) mozno preto ze bol jediny chlap v dosahu:))
no az ti pichne anestetikum, svet je hned krajsi a mozno som len omamena liekmi :-)
mne sa zubari az tak nepacia:DD neviem preco nikdy mi neboli sympaticky:D
a keby ste videli mojho zubara...hm...:-)
den tak ty takto:)) tak mi povedz kedy to asi bolo..mesiac:) to si pametam a ake si mal tricko- ci hladke biele alebo pasikove...podla toho budem vediet ci si to bol ty:))) no tak do toho:)))
zuzik- ja som bol len na exkurzii vtedy:)))
bol som v bielom:)
si ma videla??:)
oooo....a dakujem:)
no toho si uz nepametam:) ale u nas v nitre je jeden velmi sympaticky, cierny, vysoky, nagelovany, pekny usmev, nadherne tmave oci...:) velmi pritazlivy, nechces sa prist pozriet? naozaj vystavny kus:)))a tricko mu ide lepsie ako plast:) naozaj velmi pritazlivy ale moj typ by to nikdy nebol
no je blondák, vysoký, veselý sypaťák, charizma ide z neho a v tom pracovnom bielom je tak príťažlivý, takkú vážnosť mu to dáva...aaaach
no vidis to:DD ale si mlady ale neni si take stena:)) takze tebe vlastne mozem vsetko hovorit mas pravdu:)skoro:)))