Som muž a nie v mladom veku, do 40 r. Moj problem napišem otvorene. Našiel som si sexualnu partnerku a to hlavne kvoli tomu že moja polovička odmieta oralny sex, nikdy som to na silu nechcel a ani nebudem chciet a ked to nebola ochota tak som si to našiel inde. Nič s mojim príspevkom nechcem povedat len naozaj tolko ked niekto niečo nenajde doma tak si to najde inde!!!!
problem oral
spravok-klud:)
so sa seres:)
ta to malo pobavit:))
DENZ!!!! ty tu blbost davaš do každého fora!!!!pre 6956..možem ti naozaj povedat že vobec nie je problem si najst na nete vhodnu partnerku. Možem to prezradit že asi po týždni hladania a konverzacie a otukavania mal som vybraté asi 6 a po fotografických zoznamkach zostali tri....došlo aj ku stretnutiam a potom som si vybral tú pravú a možem povedat že aj tie ostatné by suhlasili. A ešte jedna doležitá vec mojou zasodou bolo hladat len v množine vydatých žien..a verte že to naozaj nie je problem
A pre toto pretrpím aj to co sa mi nepaci teda nie vsetko ale vela veci co sa mi nepaci v sexualnom zivote robím, pretvarujem sa, len aby bol partner spokojní, i ked viem ze keby to vie velmi sa namna hneva ze preco to robím ze on to nepotrebuje, ale ja viem aky su chlapy, a takých je vacsina, po dlhsom case hladaju to co nemaju alebo nieco lepsie...
ked sa moja kamsoka opije s frajerom zabudne ze neznasa oralny sex a hnusi sa jej vtedy sa jej paci vsetko... :-D
spravok.-
Najsmutnejšie zvieratko na svete je muž, má prsia bez mlieka, vtáka bez krídel, vajcia bez škrupiny a miešok bez peňazí. Údajne 80% žien sa nevydalo, lebo zistili, že kvôli 70 g klobásy sa nevyplatí doma chovať celé PRASA :)
ja mám 40r a orálny sex praktizujem. A milujem to robiť, lebo viem, že to drahému robí dobre. Tvoja žena aj keď to robiť nechce by sa mala prinútiť, lebo ak niekoho miluješ urobíš pre neho aj nemožné. A hlavne aby si to potom nehľadal inde. A keď sa tvoju neveru dozvie, bude si búchať hlavu o stenu.
Ano je iná doba, ale ja tiež nie som mladá a milujem robiť orálny sex drahému.
A to, že na nete je plno žien, čo ponúkajú len a len sex, tak to je pravda. Ja om sa to nedávno dozvedela od jedného kamaráta, ktorý takto občas neodola a ide s nimi. Lepšie ako štetka pri ceste.
odp. pre RATATA vieš že nie raz ako by som nahodou prepol na erotický kanál...a reakcia..fuj prepni!!!! verte tomu že som použil nespočetné množstvo náznakov,pokusov a ešte raz opakujem nenásilným sposobom. A už ked tak otvorene o tom píšem tak už to napišem všetko tak aká bola skutočnost. Opakujem že nepatríme medzi mladšiu kategoriu vek okolo 40 a v našom mladom veku asi rovesníci súhlasite táto technika nebola až tak v mode,ale časom aj my starší sa vzdelávame a chceme vyskusat aj nepoznané. Teraz som si spomenul že asi tak pred pár rokmi ked sme túto tému rozoberali že prečo nie..tak jej odpoved bola že ona si myslela že orál vždy končí ejakuláciou do úst..tak som jej to vysvetlil že to tak nemusí byt. Ja netvrdím že sme to spolu nerobili,to nie možno 3X za 15 rokov..už ked som vela argumentoval a naznačoval tak sa o to pukusila...ale poviem Vám radšej naozaj budem bez toho..bolo to vidno aj cítit že je to z povinnosti...a tak dalších aspon 5 rokov som sa o to nepokusal
spravok a neskusal si s nou pozriet si nejaky erosticky film, kde bude aj oral a potom jej posepkat do uska :"zlato , nechces to skusit, moc by ma to potesilo." Pochybujem, ze by to odmietla:)
Ako vidim pekne pribúdajú reakcie. Ja som to bral naozaj ako memento..aby ste o tom debatovali doma a otvorene doma túto otazku rozoberali hoci je táto téma tabuizovaná v našom veku. Určite v tom mimomanželskom vztahu pokračovat nebudem ale zas na druhej strene verti mi vobec to nelutujem...
ach jaj je to smutne, že ani jedna žena ti nepovedala nič k veci. - môj nazor je, že ak za 10 rokov a to si sa snou o tom bavil ani jedinky raz neskusila co i len na sekundu tak sa potom ani nepokusila z jej strany je to sebectvo. - asi si cakal ze ti tu napise baba ktora to nerobi a ze preco no mylil si sa.- ak by muz pil 10 rokov a ani by sa nepokusil o napravu potom je to ta ista reakcia a zena by sa citila ronvako ukridena ba este viac. teraz si vravite ako to môzem porovnavať, ale ja som v podobnej situacii a ked otvorene sa spytam prečo to nechceš tak je ticho. keby som tak reagoval ja tak neviem neviem asi by sa tvarila urazene. myslim, že nevera je dnes už casta vec z oboch stran a obhajovat jednu alebo druhu stranu je zbytočne. moja rada je pride pekne domov surovo jej povedz ze ta to riadne stve a ze chces vediet dôvod a ak je to nieco normalne tak by si to mal respektovat a nemat milenku ale len svoju zenu. ak je to naozaj take nutne a bez toho nemôzes zit skus jej to povedat ak ani tak nic nebude tak peken pokracuj tak ako si si to uz zariadil :)