Ahojte,
mam jednu otazku na muzske pohlavie. Chcela by som sa opytat, ze po akej dlhej dobe je vas "maly" kamarat schopny sa opat postavit?? Napriklad keby chcem partnerovi spravit najskor oral a az potom ist na normalny sex.Je mi jasne ze u kazdeho inak, ale nemam ani tusenie kolko to moze byt. Dakujem za info.
pre chalpov.Aka dlha pauza?
Čauko. NO neviem ti povedať koľko nikdy som to nestopoval, no praktizovali sme to tak že ak som sa spravil tak som jej potom ja urobil orálik a medzi tým ako som ju uspokojoval som využil ten čas na to aby som bol pripravený na ďalšie kolo, ale ťažko povedať koľko som sa jej tam dole venoval cca 10min asi.... Ale to závisí od toho kolkatý krát som sa spravil po prvom raze keď som sa spravil tak na druhý krát snáď aj za 5-10min som bol pripravený pokračovať a keď sme už chceli ísť na 3tie kolo tak asi 20.25min si potreboval "môj kamarát" oddýchnuť :) Ale na druhé kole v celku rýchlo 5-10 minút zatial ta vilže a už bude pripravený sa ti aj inak venovať :) Tak sladké milovanie :)
Tak posledne po oraliku az do konca to bolo, ze som zisiel dole z postele, umyl si krtka, utrel, siel nazad do postele, partnerka ma zacala trochu stimulovat a o chvilocku to uz medzi nozkami svistalo v polohe horizontalnej... :)
Suma sumarum, u kazdeho to bude hodne individualne. Nielen od jednotlivca, ale aj od situacie, nalady, chute, stimulacie atd...
10 min
vsetko to zavisi od sikovnosti partnerky
Je to rôzne aj u každého jedinca.Ja niekedy potrebujem 10 min., niekedy mi ostane stáť aj po orgazme a môžem mať ďalší orgazmus.
je to individualne... 10 az 20 minut, aj niekedy ozaj aj vobec...
mojmu treba niekedy 20 minut a niekedy staci 10 a stalo sa ze potom to uz neslo
1 hod 52 minut a 33 sekund
A ako dlho teda treba pockat, na druhe kolo? :-)
jaj tak potom ano..