ahojte mam taky problem ktory ma vazne trapi mam 18 a s priatelkou som mal sex asi 7 krat ale sme sa rozpravali ze to snou nic nerobi ked sexujeme vobec neviem v com je chyba :( prosim neviete ako to zmenit :( vazne budem rad za vase odpovede
VAGINALNY ORGAZMUS
ja len to kurna ze ako to mam vyskusat ked to neciti boze mate inteligentne reci
co.....mam ju to ja naucit??:)
ach jaj:)
ja s tym nemam problem...sak sa jej spytaj co sa jej lubi..jak to mame my vediet?kolko mas rokov preboha?
a ty si akasi vymleta zakomplexovana diefcina ktora ma asi tiez akysi problem normalne sa pytam tak tu nepis ked nemas nervi a ticho sed ....
potrebujes navod na vsetko?urob co uznas za vhodne...ty si asi trochu nechapavy..nemame sa snou vyspat my miesto teba?
to znamena ze ako ja sa mam spravit a pak ju vypalcovat??? ked moze dostat iba klitorialny???
A neviem preco si dal nadpis vaginalny orgazmus. Ten dosahuje len velmi malo zien, castejsi je ten klitorialny, ten sa da dosiahnut stimulaciou klitorisu, ale na to musia zeny najprv prist same, ako to vsetko vlastne funguje.
niektore zeny nedosiahnu nikdy v zivote orgazmus a mozes sa snazit ako chces