cawte.rada by som sa opytala nasich panov ci nemaju problem napriklad vo vztahu ak je ich polovicka uspesnejsia...viac zaraba, ma vyssie postavenie, lepsie vzdelanie...ci sa snazite jej karieru brzdit alebo naopak podporovat ju.dakujem :)
uspesne zeny vs. muzi
Prvý budú poslední a poslední prví. :) Sú dôležitejšie veci na Zemi než materiálny blahobyt a kto chápe túto pravdu, nedbá a praje každému len to dobré.
Ak sa zena postara o dieta,manzela,chod domacnosti tak preco nie?pre mna zapna nech podnika popri tom,studuje,zaraba,ale najprv rodina,potom praca,karieristky nemam rad.
...podla neho by som sa mala dalej vzdelavat, vyvyjat....az i to lezie na nervy, co sa on stara do mojho vzdelania....
.....takisto ked budem mat babo, tak urcite s nim nebudem domca rok a viac.....urcite budem pracovat /teda ak bude vsetko v poriadku/ uz od 6. mesiaca babatka...nechcem stratit kontakt s pracou a ludmi a nechcem aby moje myslienky sa tocili len okolo prebalovania a aby som ohlupla...ale to mame obaja na to rovnaky nazor...
no, ja mam vyssie zvdelanie ako moj drahy, mam stalu pracu , a zarabam viac ako on....a on ma podporuje, on praveze nechce aby som nejako ohlupla a stratila ambicie...
bingham tlieskam, malo vas je takych, vdaka bohu aspon za jedneho
nooo ked najdem taku zenu....ktora sa mi vyrovnaaaa :P neeee srandujem...jasneee ze by som ju podporoval vo vsetkom...ved ako inaac !!! :), ale bol by som jej dravy konkurent( v dobrom samozrejme) :)))