uspesne zeny vs. muzi

Gerbil

Prvý budú poslední a poslední prví. :) Sú dôležitejšie veci na Zemi než materiálny blahobyt a kto chápe túto pravdu, nedbá a praje každému len to dobré.

GiovanniX

Ak sa zena postara o dieta,manzela,chod domacnosti tak preco nie?pre mna zapna nech podnika popri tom,studuje,zaraba,ale najprv rodina,potom praca,karieristky nemam rad.

usiko

...podla neho by som sa mala dalej vzdelavat, vyvyjat....az i to lezie na nervy, co sa on stara do mojho vzdelania....

.....takisto ked budem mat babo, tak urcite s nim nebudem domca rok a viac.....urcite budem pracovat /teda ak bude vsetko v poriadku/ uz od 6. mesiaca babatka...nechcem stratit kontakt s pracou a ludmi a nechcem aby moje myslienky sa tocili len okolo prebalovania a aby som ohlupla...ale to mame obaja na to rovnaky nazor...

usiko

no, ja mam vyssie zvdelanie ako moj drahy, mam stalu pracu , a zarabam viac ako on....a on ma podporuje, on praveze nechce aby som nejako ohlupla a stratila ambicie...

bingham

nooo ked najdem taku zenu....ktora sa mi vyrovnaaaa :P neeee srandujem...jasneee ze by som ju podporoval vo vsetkom...ved ako inaac !!! :), ale bol by som jej dravy konkurent( v dobrom samozrejme) :)))