milý chlapi, milý....
myslím, že ženám sa milý chlapi nepáčia...
myslím, že ženy nestoja o gentlemanov, síce nerád zovšeobecňujem, ale ženy sú výhradne na grázlov a nie je to len mýtus...
ženy chcú surovcov a bitkárov....
ale no, nerozculuj sa, fakt tam ma byt milí chlapi lebo je to mnozne cislo
a nie je to pravda. asi tvoja vyvolena nebola taka inteligentna ako sa ti zdalo. ked to bol fakt taky nasilnik.
urcite nechceme byt bite. skor chceme krotit zlych chlapcov a menit ich na tych dobrych, zachranit ich pred zlym osudom. asi. mozno sme trochu masochisticke, obetave...lebo sme zeny. mozno mame chut uzivat si nečakané. chut na dobrodruzstvo. pri stálom , vyrovnanom človeku, vieme co nas caka. mozno mame traumu z detstva a myslime si ze si slusaka nezasluzime. mozno ti zli maju silnejsiu charizmu. zakazane ovocie najviac chuti.
a mozno mas pravdu :)
to nebude príťažlivosťou, skôr by som povedal, že ženám imponuje, že ich muž je "niekto" v spoločnosti a že asi chcú byť podvedome aj bité...
aký nominatív, za prvé sa nauč pravopis a kurva ja tu neriešim nominatív, ale niečo úplne iné....!!!!
žeby boli predsa len baby jebnuté / nominatív/....asi áno
to urcite nie je pravda, mne sa taki nepacia vobec .. grazli, bitkari, bezkrki blbci .. to absolutne nieeeee .. ale na druhej strane nemam rada, takych precitlivelych typkov, ktori vsetko hrozne prezivaju... to mi ide na nervy .a zena chce mat pocit, ze ju chlap dokaze ochranit a to je hlavne ... mat pri nom pocit bezpecia ..
a len tak mimochodom ..prosim ta nominatim mnozneho cisla je makke i
nie, nie...
myslel som hlavne zo začiatku, prečo si potom vždy hľadajú grázlov, blbcov, a nebezpečne vypadajúce individuá- určite im dajú prednosť....?
jasné, že neskôr to potom ľutujú, keď si vybrali čo si vybrali, ale tak všetko má svoju daň, predsa!!
Zena potrebuje citit, ze by si ju chlap zastal, ochranil:)) ale urcite by nechcela nejakeho bitkara a grazla...mne sa na mojom byvalom priatelovi presne to pacilo, ze aj ked niekto donho skakal, tak sa to najprv snazil riesit normalnym rozhovorom a az ked jemu niekto dal pastacku, tak vtedy sa zacal bit :D ale nikdy nebol on ten prvy, ktory zacinal bitku alebo nejaky konflikt..