Pohyb v zime je lepší, ako si myslíte!

Táto diskusia patrí k článku: Pohyb v zime je lepší, ako si myslíte!
Pohyb v zime je lepší, ako si myslíte!

Naskakujú vám zimomriavky pri predstave pohybu (nebodaj na čerstvom vzduchu) v zime? Keď sa na pohyb dobre pripravíte, zvolíte správne miesto, namotivujete sa a adekvátne sa za podaný výkon odmeníte, vystriedajú ich zimomriavky vzrušenia a tešenia sa na reprízu! Ako na to?

Tyna_Mal

Ja chodím von každý deň. V lete v zime a za každého počasia. Bývam v byte a mám psa, s ktorým jednoducho musím niekoľkoročná za deň aspoň na chvíľu von. Som za to rada, pretože inak by som sa koľkokrát von ani nevykopala :-D. Na zimu som si kúpila teplé vlnenej svetre z www.vlneny-tovar.sk , aby mi nebola zima a zvládla som to vonku so psom obísť.

patrici77

no len treba sa naucit behat aj v zlom pocasi, vtedy to ma este vacsie caro, ked sa clovek odhodla aj v takom ;)

kotros

ja neviem, ci to je tak len u mna alebo co, ale v zime absolutne behat nemozem. lepsie sa mi rozhodne beha, ked svieti slniecko a je relativne dobre pocasie.

byvalasestra

v zime ale treba zvoliť hlavne správne oblečenie, lebo mnoho ľudí sa príliš naoblieka a potom aj ten šport robiť je nepríjemné

BrownL

Pripravte sa na zimný pohyb, zvoľte vhodné miesto, motivujte sa a odmeňte sa za výkon. Tieto kroky vám pomôžu prekonať zimomriavky a zmeniť ich na pocit vzrušenia a tešenia sa. www.mymorri.net

BrownL

Pripravte sa na zimný pohyb, zvoľte vhodné miesto, motivujte sa a odmeňte sa za výkon. Tieto kroky vám pomôžu prekonať zimomriavky a zmeniť ich na pocit vzrušenia a tešenia sa.
www.mymorri.net

Diarra6

No akoze nic proti pohybu, ale ja osobne som v zime rada, ze vobec viem nejako existovat. Na jar to uz je ina rec :D

nechalicka

ja strasne rada behavam, ale tak samozrejme, ze cloveka to rozhodne viac bavi, ked je pekne a teplucko ako mrznut v zime:)

llnzzda

len keď mne v zime prekáža hlavne to vrstvenie, že sa človek musí inak obliecť a ja to ani neviem utrafiť, že koľko oblečenia je okej, aby mi nebolo chladno a aby som sa zase neprehriala.