Uspokojenie partnerky-sex

tak..

To je velmi jednoduche takto zaskatulkovat, ze keby chalani vedeli ako to u zien funguje, nemali by mindraky. Hlavne si uvedomte, ze kazdy clovek je iny a kazdemu robi dobre nieco ine. Ked zena nevie dosiahnut orgazmus, ale ho pritom predstiera, je to potom jej vina. Ved naco mate usta, zaklad je komunikacia s partnerom aby vedel co vam robi dobre, kde sa vas ma dotykat. A u tych zien co dosahuju vaginalny orgazmus urcite zalezi na dlzke samotneho styku.

suhlasim

suhlasim s mimi vacsina zien ani nedosiahne vaginalny orgazmus a vacsina z vacsiny, ktore ho dostanu, ho nedosiahne vzdy. Partnerky zvyknu orgazmus predstierat, aby nesklamali, nevzbudili vycitky u svojich partnerov, ak je zena priemerna herecka + stiahne vaginalne svaly, muz ju nikdy neodhali!
Vacsina zien ked masturbuje, tak pouziva len mechanicke drazdenie klitorisu, skusenostami je to ten najlepsi a najrychlejsi sposob na uspokojenie zeny.

mimi022

nie je to vobec blud, je to fakt. pokial sa pri sulozi nedrazdi klitoris, tak z toho vacsina zien ma len maly pozitok. zeny ktore masturbuju si vzdy drazdia klitoris. lebo tak najrychlejsie dosiahnu orgazmus.
to len muzi si myslia nieco ine a hlavne preto, lebo zeny im orgazmus predstieraju, aby boli zaujimavejsie a aby sa zdali vasnive. to chalanov potom dobre pletie.

mimi022

ja fakt nechapem preco si niektori chalani stale este myslia, ze pre zenu je dolezite, kolko vydrzia. vacsina zien z klasickej suloze nic nema, dokaze sa uspokojit iba drazdenim klitorisu. ta klasika - vnikanie do vaginy - to je len pre muzov. pre niektore zeny je fajn, ked to trva co najkratsie a muz sa potom venuje jej a uspokoji ju inak. alebo ju uspokoji este pred klasickou sulozou. keby si to chalani uvedomovali, ze to naozaj takto funguje, tak by nemali mindraky z toho, ze maju maleho, kriveho, ze im kratko stoji, ze sa rychlo urobia a pod. lebo to su vsetko uplne druhorade zalezitosti a pre babu nepodstatne.

dragendroga

Dobrý deň .Asi Vás zarazí môj problém . Nasadil som si kondóm ale do partnerky som nemohol vôbec vniknúť museli sme skušať všeliake polohy aby sa tam dostal a ked tam už bol tak sa vyšmikol a zas bol problém.Nakoneic sa nejako podarilo ale nestalo to za vela teda sám zo sebou som nebol spokojný.Má niekto z vás podobnú skúsenosť ? ak áno ako ste to vyriešili dakujem.prosím môžte ma aj kontaktovať na email janokerekes@centrum.sk
SURNE!!! a hlavne seriozne bez srandy . Ďakujem.

MladyJazdec

Minule som niekde v TV pozeral o tom stopery a neodporucam.Je sice ucinny ale moze sa pri styku preniest aj na partnerku,tym padom sa ti to este zhorsi,lebo ty sa spravis aj tak rychlejsie,ale kym ju dorobis tak to potrva dlhsie.

giorgiokaxxx

Ale v prvom rade, musíš s priateľkou komunikovať.Neboj sa o opýtaj sa jej otvorene, čo má rada, čo sa jej páči a kde sa jej páči,kde je najcitlivejšia a postav si na tom stratégiu. Nie je to hlúposť. Zo skúsenosti viem, že to zaberie a ty budeš profííík... V brutálnej väčšine prípadov ide výlučne len o taktiku(ani o rozmery, ani o dĺžku trvania!)A pomôže aj to, keď dýchaš do uška priateľky a sem tam ho aj oblížeš počas aktu... Veľa šťastia...