NEVIEM CI HO BUDEM VEDIET STRCIT DO UST CELY ! -sex

Príspevok v téme: NEVIEM CI HO BUDEM VEDIET STRCIT DO UST CELY ! -sex
pusinka_OO

ahoj. mam taku otazku. ked fajcite chlapovi viete strcit jeho penis do ust az po jeho koren ?...mam priatela ale este som ho nefajcila. este som vlastn nefajcila ziadneho chlapa. kamaratka ma donutila len tak zo srandy to vyskusat s bananom, :D:D:D mna strasne napinalo pri tom, a to som ho mala v ustach len do polky !!!

tak co je to narmalne ? o boze to bude uplne fiacko !! ci nie ???

ludka98

Ale naco ho pchat cely do ust?Priatel ma dlhsi penis, tak nieje fyziologicky mozne, aby mi vosiel cely do ust a az do hrdla (bleh). Lepsie je sustredit sa na spicku a penis pevne obopnut oboma rukami a jemne mu popritom stahovat predkozku.

JUVA

Áno,radšej si ho daj iba dopoly do úst a zbytok chyť do ruky.Teda aspoň môjmu sa to tak páči,keď si pomáham aj rukou.:) A tiež ma napína pri tom,keď sa snažím hlbšie,ale tak lepšie je keď to nejak vyzerá ako keby si sa snažila si ho pchať neviem kde a musel by sa pozerať na teba ako ťa napína..Asi by mu to nebolo moc príjemné na pohľad.:)

airiana

no ja si ho tiez neviem cely vopchat do ust, ale takych je nas urcite viacej :D pytala som sa priatela,ci mu to vadi, ale chape to ...v kazdom pripade sa neusiluj nasilu,ked ho budes fajcit, mohlo by to skoncit ovela horsie :)

lyzicka

mna napina, ked si ho strcim do ust, ale mna napina vzdy, ked si nieco strkam hlbsie do ust... dokonca mam problem aj pri cisteni zubov: mna normalne niekedy napina, ked si kefku strcim hlbsie, a pritom to vobec nie je az tak hlboko... tiez som rozmyslala, ci je to normalne.. ale podla mna je to len psychika, niekedy sa dokazem ovladnut a dokazem si zubnu kefku strcit aj hlbsie a bez napinania... alebo napriklad ked som u doktorky a strka mi tam tu palicku, cize myslim si, ze to napinanie je sice prirodzene, ale da sa to ovladnut. Ked velmi chcem, tak si HO viem strcit do ust az na doraz :-) zlepsujem sa

alzbee

Ani ja si neviem priatelov penis strcit cely do ust...ale priatel si nestazuje, ba prave naopak:)) v porne to vyzera lahko, to su profesionalky, ale chce to zrejme cvik :)) ale mna osobne to netrapi, ze to neviem...myslim, ze nie som jedina :-P