Prerušovaná súlož-sex

Príspevok v téme: Prerušovaná súlož-sex
clara

Ahojte všetci. Potrebujem poradiť. S priateľom pri sexe praktikujeme 2 roky prerušovanú súlož bez kondómu. Bojím sa, že potom budem mať problém s otehotnením, pretože by som chcela bábätko. Viete mi poradiť, na koľko % je prerušovaná súlož úspešna, používate aj vy túto metódu. Otehotneli ste touto metódou? Ďakujem

alandra

BJ 2 po pravde som si to ani ja nevšimla, že je to taký starý príspevok. dobre že si na to znovu upozornil.

BJ_2

no a uz je tu legia blbeckov, ktori pisu a odpovedaju na 4 roky stary prispevok, tak ako som upozornil. Pritom si vobec neprecitaju, co som pisal, ze je to vytiahnute kvoli reklame, a nemali by na to reagovat.

nurse87

prerusovana suloz neposobi na otehotnenie, otehotnes skor z nej ako keby si davate pozor, ved ked prerusujete suloz tak on si oddaluje orgazmus tym ze ho opakovane vytahuje a dava naspat...

BJ_2

jancovka - Makiavelli to urobil len preto, ze si robil reklamu na stranku (aby mal viac views), ale odkaz mu nastastie odstranili. Samozrejme, ze nieje dovod na to vytahovat 4 roky staru temu, len ak si chce robit reklamu. Lenze tito ludia to nevidia a budu tu odpovedat na 4 roky stare prispevky.

adiinka40

s tym problem nebudes mat. keby si brala antikoncepciu, tak je vacsi problem otehotniet ale ked praktizujete prerusovanu suloz, tak by si problem otehotniet nemala.

Caiserka

Prerušovanej sulozi absolutne neverim z vlastnej skusenosti. priatel vcas vytiahol a urobil sa kompletne von....a napriek tomu som otehotnela! muselo to byt s tej prvotnej tekutiny tusim to an nete volaju " kvapocky lasky"

Makiavelli

Otazku ste nenapisala celkom zrozumitelne.
Potrebujete otehotniet? No tak staci spermie napustit do vaginy.
Snazite sa NEotehotniet? No tak na to je vhodna aj prerusovana suloz, samozrejme musi byt bezpecna a musite dodrzat spravnu hygienu.
Ak sa ale pytate, ci terajsie prerusovanie suloze ma nejaky vplyv na VASU PLODNOST NESKOR, tak tam sa obavate uuuuplne zbytocne /az mi je ta otazka smiesna.. :D /. Ved to, ze muz vas nenapusta semenom nemoze mat vplyv na vasu plodnost, to je uplne nelogicke. Podrobne o bezpecnej PS tu v navode-- ⁣-odkaz odstránený-