Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ryšavé vlasy

nadusiatko

ahoooj...no tak ja som si kvoli svojim vlasom vela vytrpela, hlavne, ked som bola mladsia. Boli uplne cervene, teraz su tak normalne rysave a vsetci i ich zavidia, dokonca, baby co sa mi pred tym smiali, si ich teraz na rysavo farbia.

bomb

akoze bombastik ja mam tiez rysave vlasy, ale prefarbene, ale tak skoro na prirodzeno, a mi ich kazdy zavidi, a ja zavidim Tebe tie rysave, ak sa ti niekto smeje, tak sa zamej ty na nom, ved to je dar od Boha, ako aj hnede, cierne, blond-no :)...vazne je to super, ze mas rysave..

kacka

...Mne sa straaasne pacia rysave vlasy a rozmyslam nad tym ze si ich aj prefarbim, no neviem, original je original...Mala som aj frajera rysaveho a ako sa mi to pacilo, vyzeral akoé model a do toho tie rysule:o) ham

petula

Ja vsetkym rysave vlasy zavidim, chcela by som byt zrzka, tak si pomaham aspon farbenim, no nie je to ONO. Ti co sa vysmievaju mozu ist niekam.....ved na farbe vlasov nezalezi!!!!

dancúľ

moja sestra ma tmave vlasy,trosku sa jej krutia a maria.sen, predstav si,ze ma na nose aj pod ocami pehy! takze ich mozu mat aj tmavovlase,perfektne jej priatanu a tiez jej stale hovorim,ze by som rada mat take.