Prečo sa niektorý smeju s ryšavých vlasov?Keby ste bolí ryšavy bolí by ste nato hrdý alebo by ste ich schovavali a hanbilý alebo nebodaj ešte prefarbily.Napíšte prosím váš názor.Ďakujem Radko:-)
Ryšavé vlasy
ahoooj...no tak ja som si kvoli svojim vlasom vela vytrpela, hlavne, ked som bola mladsia. Boli uplne cervene, teraz su tak normalne rysave a vsetci i ich zavidia, dokonca, baby co sa mi pred tym smiali, si ich teraz na rysavo farbia.
Ďakujem každemu velmi pekné.Mačiatko inak môj nick je St3we tak ako je napísane.
no mne sa ryšavé vlasy páčia
akoze bombastik ja mam tiez rysave vlasy, ale prefarbene, ale tak skoro na prirodzeno, a mi ich kazdy zavidi, a ja zavidim Tebe tie rysave, ak sa ti niekto smeje, tak sa zamej ty na nom, ved to je dar od Boha, ako aj hnede, cierne, blond-no :)...vazne je to super, ze mas rysave..
...Mne sa straaasne pacia rysave vlasy a rozmyslam nad tym ze si ich aj prefarbim, no neviem, original je original...Mala som aj frajera rysaveho a ako sa mi to pacilo, vyzeral akoé model a do toho tie rysule:o) ham
Ja vsetkym rysave vlasy zavidim, chcela by som byt zrzka, tak si pomaham aspon farbenim, no nie je to ONO. Ti co sa vysmievaju mozu ist niekam.....ved na farbe vlasov nezalezi!!!!
ja som zrzka a ked som chodila do školy, smiali sa mi :(
teraz mi farbu vlaskov zavidia :))
moja sestra ma tmave vlasy,trosku sa jej krutia a maria.sen, predstav si,ze ma na nose aj pod ocami pehy! takze ich mozu mat aj tmavovlase,perfektne jej priatanu a tiez jej stale hovorim,ze by som rada mat take.
Mne sa ryšavé vlasy veľmi páčia, hlavne tmavší odtieň. Ja mám však vlasy bohužiaľ stredne hnedé.
No nehnevaj sa.Napíš aspoň vek.Bavilo ma to asi 30 minút,ale nenašla som ťa.