Prečo sa niektorý smeju s ryšavých vlasov?Keby ste bolí ryšavy bolí by ste nato hrdý alebo by ste ich schovavali a hanbilý alebo nebodaj ešte prefarbily.Napíšte prosím váš názor.Ďakujem Radko:-)
Ryšavé vlasy
.....náhodou mne sa ryšavé vlasy páčia.....a aj na chalanoch=)..je to pekné.....podla mna je to krásna farba....
rysave vlasy su moc krasne, je to original a este k tomu pehy na lickach..podla mna je to moc pekne a zarucene by som si vlasy nezafarbila... :)
Angelika..ty mas potom dost ubohy vkus na vyber priatelov,ked si ich vyberas podla "peknej" farby vlasov..Co keby ti niekto povedal ze mat vlasy ako ty je hanba-ako by si sa tvarila.?Mala by si sa nad sebou zamysliet..(Myslim ze urcite nemas vela rokov,inak by si mala rozumnejsie nazory)
Nic sa nerob z toho ze si rysavy..kazdy ma "tu svoju"farbu vlasov a urcite by ti ani ine ako rysave nepristali :))..Bud hrdy sam na seba ako cloveka a nezatazuj sa farbou svojich vlasov..A ak ma s tym niekto z tvojho okolia problem- kasli na to-normalny ludia posudzuju druhych ludi podla inych kriterii ako je farba vlasov..Vela stastia..
strašne chcem ryšavé vlasy ale som krpata a nepáči sa mi keď si niekto farbí vlasy, takže iba chcem
piperka: vase deti nemaju rysave ale vase vnucata by ich az mali mat.vzdy to tak byva.ani moji fotrikovci nemaju ani jeden rysave a my s bratom sme rysavi a vraj nejaka babka ci prababka mala take..
Rysavi ludia sa mi vzdy pacili a hlavne
deti. Kvoli tomu som sa vydala za rysavceka (pred 20 rokmi). Ale bohuzial
deti mame blond a brunet.
ospravedlnujem sa rYsava nie rIsava..gramatika nikdy nebola moja silna stranka:))
risava je fajn..myslim risava a nie bordova cize zjavne neprirodzena..navyse ak je niekto risavy tak ma vacsinou aj peknu svetlejsiu pokozku a naozaj som este nevidela rysaveho cloveka kt. by mal zlu plet..a nielen risava je vzacna ale aj prirodzena blond..a ta je predsa velmi popularna tak preco nie aj risava..