Prečo sa niektorý smeju s ryšavých vlasov?Keby ste bolí ryšavy bolí by ste nato hrdý alebo by ste ich schovavali a hanbilý alebo nebodaj ešte prefarbily.Napíšte prosím váš názor.Ďakujem Radko:-)
Ryšavé vlasy
Mám od prírody ryšavé vlasy.Je to pre mňa skôr utrpenie,lebo sa mi iní smejú.Idem v škole po chodbe a pocujem:,,hen hrdza ide".Alebo:,,keby som mala ryšavé vlasy asi spácham samovraždu"
Ja som od prirody blond (a vraj blondinky maju riedke vlasy, ja ich mam huste), taky teply spinavy blond odtien, resp. ,,medovy", s velkou trochou fantazie do rysava. Pokozku mam svetlu studeneho odtiena a svetle oci nedefinovatelnej farby(ta je u nas dedicna :))) ale najskor zeleno-siva, nieco ako zakalene zelene jazierka :))), k tomu mam oproti inym zenam a dievcatam dost plne pery od prirody cervene, takze mi to vsetko pekne konstrastuje :)
A v com je problem? Ze aj tak vymyslam!!! Co by som dala zato, aby som bola modrooka tmavovlasa bruneta alebo rysana s jasnymi hraskovozelenymi ocami? Alebo rysana s modrymi ocami ci ciernovlaska so zelenymi ocami a la Scarlett O´Harova?!
My, vsetky prislusnicky nezneho pohlavia mame sklon k potvrdzovaniu pravdivosti prislovia : ,,Susedova trava je vzdy zelensia."
ja mam rysave vlasy a ked som bola mala, boli este intenzivnejsie a v skole som si kvoli nim dost vytrpela-nadavky, posmeskuy a este k tomu som bola vychrtla vysoka. Ked som prisla na strednu-vsetko sa zmenilo.. Spoluziacky (tie ktore sa mi pred tym vysmievali) si zacali vlasy farbit na rysavo a otvorene mi aj povedali, ze mam krasne vlasy. Ked som bola mala, najradsej by som sa prefarbila, ale teraz nie, teraz som stastna, ze ich mam. Nemam pehy, len dlhe rysave vlasy a hnedozelene oci. Som spokojna a nemenila by som.
soory rysava:))
aj ja checm byt risavaaaa:))))ale vazne
ja si vlasy farbim do rysava uz davnejsie, a ziadne negativne ohlasy som nemala.. skor naopak...:-)
nie je rysava ako rysava.ale netreba sa za to hanbit a ked si nespokojny, tak existuju farby na vlasy
rysave vlasy su uzasne..perfektne..velmi sa mi lubia..ja mam take do cervena,ale chcela by som mat take,ze fakt rysave..ale asi az v lete take budu ,ked zosvetlia a dam este taku farbu,he :-)..ryšavky rulezz