Prečo sa niektorý smeju s ryšavých vlasov?Keby ste bolí ryšavy bolí by ste nato hrdý alebo by ste ich schovavali a hanbilý alebo nebodaj ešte prefarbily.Napíšte prosím váš názor.Ďakujem Radko:-)
Ryšavé vlasy
som spokojna so svojimi vlasmi ale ked by som si mala vybrat tak urcite chcem byt rysava.podla mna je to krasne,uzasne a netypicke.praveze ja by som ich ukazovala a bola by som na nich pysna.a ked sa tomu niekto smeje tak je hlupy alebo nechce nahlas priznat ze zavidi
haha, ja som sa dokonca prefarbila z blond na rysave, lebo je to krasna farba. Vzdy som zavidela mojej kamoske, ktora bola prirodzene rysava
rysave vlasy su nadherne---kraasne
... no rysavci su zákerny alebo hrozne dobrosrdecny.Ja som mala moznost zit s rysavcom ale dodnes som sa nestretla s takym zakernym rysavym pokrytcom.
faast: no co uz s nami, kazdy chce to co nema- prave tym, ze je to nieco pekne a nami v zrkadle neokukane-preto je to pre nas pritazlive
ahoj malinka mas uplnu pravdu ja som bruneta-a semtam spinavy blond niekde na hlave aj blond vlasy a hnedo-zelene oci no taky miesanec radsej by som bola bud prava blondina s modrymi ocami alebo brunetka so zelenymi ocami ale priroda to asi nechcela:DD
rysavi su sexi :DD
moj frajer tuzi po rysavej macke
Dospelí hovoria,že mám krásne vlasy...v škole sa mi smejú.Najradsej by nemala ryšavé vlasy,nepáčia sa mi.Je to NEPRÍJEMNÉ...