Prečo sa niektorý smeju s ryšavých vlasov?Keby ste bolí ryšavy bolí by ste nato hrdý alebo by ste ich schovavali a hanbilý alebo nebodaj ešte prefarbily.Napíšte prosím váš názor.Ďakujem Radko:-)
Ryšavé vlasy
Suhlasim, rysave vlasy su nadherne
a niektori hrdzavi su vynimocni ludia, temperamentni a vasnivi,niekedy by som povedala UZASNE IMPULZIVNI, ale zasa su iste aj menej pekni medzi rysavymi ako aj medzi blond a brunetmi.
ja som tiez jak lisiak.a ked som bol maly mal som aj pehy.a som spokjny.akurat baby sa za mnou netocia.smola.v skole sme boli viaceri taky ale ziadnu narazku som nepocul. skor normalna sikana.preco niesu v casakoch aj modely co maju mrkvu na prasine. boli by super.
Mne sa rysave vlasy strasne pacia ..aj na chalanoch ale nie vsetkym to pristane ..na babach to vyzera uzasne :)) som doslava posadnuta rysavkami :)) skoda ze ja som sa nenarodila s takymi peknymi vlaskami
...je to rozdiel mat vlasy prefarbene a prirodzene...keby ste mali taku "vynimocnu" farbu, verte mi ze by ste radsej chceli byt ako ostatni a nepocuvat vecne posmesky a pohrdanie.
mne sa rysave vlasy strasne pacia... ludia ktory chcu mat vynimocne farby vlasov sa musia trapit z ich prefarbovanim a ty sa stym ani trapit nemusis lebo mas svoju vynimocnu farbu :)
v škole aspoň raz za den počujem poznámky typu:hen hrdza ide,ryšavá škatula,čau hrdza...vážne musia ryšavý ludia v detstve tak trpieť aby potom v dospelosti boli na to pyšní?musia iní tak ubližovať,len preto,že má niekto ryšavé vlasy?čo je zlé na tom,že sme ryšavci?nič?tak prečo tak trpíme?ak niekto vie,ozvite sa...
som tiež ryšavá a som na to veľmi hrdá!
nenávidim ľudí, ktorí sa ryšavým posmievajú...sú to obyčajní chudáci!!!
Mám priateľa a tomu sa moja farba hrozne páči. Keď som si dala len taký decentný blond melír, tak sa so mnou 2 dni nerozprával.
Nechápem, ako môže niekomu prekážať ryšavá farba vlasov.
mam ryšave vlasy a velmi by som chcela mat ine.Myslim, ze ziadny muz nechce ryšavu za manzelku. Este tak pobavit sa s nou a dost.Pehy su, ako keby vas muchy osrali.
ja mám pehy ,ryšavé kučeravé vlasy a zelené oči...ludom z mojho okolia sa to páci a dokonca som sa už stretla aj s tým,že ma aj cudzí ludia oslovia a povedia mi že im vyzerám slniečko so svojou okrúhlou a vysmiatou tváričkou a velkými rušavými kučerami(Hlavne to robia dôchodcovia ,ale je to mílé a poteší)V puberte som si ich chcela prefarbyt,pretože som nechcela vytrčať ako škaredé káčatko:)teraz si nemyslím že som krásna, ale som iná a to ma teší:)Vobec nezáleží na farbe vlasov ani na tom či máme o pár kíl viac ako nejaká babenka z časopisu,hlavné je ,aby sme sa mali radi také aké sme a prijali samú seba,pretože iné už nebudeme.Keby sme boli včetky rovnaké tak by to mali naši muži velmi jednoduché:))