Prečo sa niektorý smeju s ryšavých vlasov?Keby ste bolí ryšavy bolí by ste nato hrdý alebo by ste ich schovavali a hanbilý alebo nebodaj ešte prefarbily.Napíšte prosím váš názor.Ďakujem Radko:-)
Ryšavé vlasy
rysave vlasy su NAJKRAJSIE na svete!!! co by som za to dala keby som ich mala rysave..ale nemam (mam take nejake tuctove bledohnede), a preto si ich uz asi 6 rokov na rysavo farbim :)a vsetkym z mojho okolia sa pacia, jedna pani (inak vytvarnicka) mi povedala, nech sa opovazim si ich niekedy nafarbit inak ako na rysavo :) takze byt vami holky, velmi sa netrapim. mozno neskor, ked trosku vyrastiete sa z vasho terajsieho "mindraku" stane vasa prednost :)
misinka vsetky farby su chemia. A teraz je to dokonca v mode. Teraz si mozno pripadas ako skarede kacatko. uvidis aka budes neskor labuta budu ti zavidiet. A nech sa smeju. Ja som si tych blaznov co maju o 20-30 IQ menej nevsimal. Bolo to par dni a potom to prestalo. respektive to bolo uz stare a urazajece mi to nepripadalo.
Som rysavaa je to daco strasne som este na zakladke a deti sa míi smeejuu hlavne spoluziaci su niekedy kruty..neviete mi poradit aka by ju prekryla??
...Chlapi, komu sa pacia prirodzene rysavky, ozvite sa :)
keby som ja mala prirodne rysave vlasy bola by som asi najstastnejsia na svete.teraz rysava leti a myslim ze je to brutalne....:)
mám ryšavé vlasy...strašne za hanbím a nechcem ich už mať...chcem sa dať prefarbiť ale všetci ma od toho odhovárajú..a vravia že mám nádherné vlasy..im sa moje vlasy pacia...aspon mi to hovoria a nemyslim ze ma klamu...su to naj kamosky...
podla mna su v tejto dobe rysave vlasy sexy ...vela zien si teraz vlasy na rysovo prefarbuje......
mne sa pačia ryšavé vlasy a chystam sa ist si ich zafarbit na medeno-ryšave, pretože som bleda a podla mna sa bledym babam hodia ryšave vlasy tak ako mne :))
ja som hnedovlaska a už 10 rokov si farbim vlasy na ryšavo, nakolko mam aj nejake pehy tak s ryšavou farbou je to viac sexi a je nikdy nechcem byť šeda myš , takže nech žiju ryšavky :-))
mat neohrabanu papulu je ovela horsie...to je znak, ze na hlave mozno nieco ma, ale v hlave nic