Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ryšavé vlasy

svetlana6

rysave vlasy su NAJKRAJSIE na svete!!! co by som za to dala keby som ich mala rysave..ale nemam (mam take nejake tuctove bledohnede), a preto si ich uz asi 6 rokov na rysavo farbim :)a vsetkym z mojho okolia sa pacia, jedna pani (inak vytvarnicka) mi povedala, nech sa opovazim si ich niekedy nafarbit inak ako na rysavo :) takze byt vami holky, velmi sa netrapim. mozno neskor, ked trosku vyrastiete sa z vasho terajsieho "mindraku" stane vasa prednost :)

xxxx

misinka vsetky farby su chemia. A teraz je to dokonca v mode. Teraz si mozno pripadas ako skarede kacatko. uvidis aka budes neskor labuta budu ti zavidiet. A nech sa smeju. Ja som si tych blaznov co maju o 20-30 IQ menej nevsimal. Bolo to par dni a potom to prestalo. respektive to bolo uz stare a urazajece mi to nepripadalo.

misinka

Som rysavaa je to daco strasne som este na zakladke a deti sa míi smeejuu hlavne spoluziaci su niekedy kruty..neviete mi poradit aka by ju prekryla??

och

keby som ja mala prirodne rysave vlasy bola by som asi najstastnejsia na svete.teraz rysava leti a myslim ze je to brutalne....:)

ryška

mám ryšavé vlasy...strašne za hanbím a nechcem ich už mať...chcem sa dať prefarbiť ale všetci ma od toho odhovárajú..a vravia že mám nádherné vlasy..im sa moje vlasy pacia...aspon mi to hovoria a nemyslim ze ma klamu...su to naj kamosky...

bebe1989

mne sa pačia ryšavé vlasy a chystam sa ist si ich zafarbit na medeno-ryšave, pretože som bleda a podla mna sa bledym babam hodia ryšave vlasy tak ako mne :))

xena

ja som hnedovlaska a už 10 rokov si farbim vlasy na ryšavo, nakolko mam aj nejake pehy tak s ryšavou farbou je to viac sexi a je nikdy nechcem byť šeda myš , takže nech žiju ryšavky :-))