Mykoza - ako dlho ste čakali vy, kým vám ťažkosti ustúpili?

Príspevok v téme: Mykoza - ako dlho ste čakali vy, kým vám ťažkosti ustúpili?
Ifca78

Zdravim, brala som silne ATB, týždeň po skončení sa objavila mykoza aj keď som používala probiotika aj tablety na vkladanie gynolact. Už druhy deň použivam predpisane čipky nystatin galvex, dostala som aj jednu tabletku na zapitie ale príznaky stále neustupujú. Stále je to tam celé červené, svrbí to, ako dlho ste čakali vy, kým vám tieto ťažkosti ustúpili?

bambulka32

To kedy a ako používať to je len na tebe, na tom ako sa budeš cítiť. Môžeš používať aj každý deň, aj každý tretí napríklad, je to na tvojom zvážení.
Podľa mňa ale radšej častejšie ako prevencia ako len sem tam. Akože myslím, že raz za mesiac napríklad nestačí ;)

sinka

neviem, ja s tym skusenost nemam este, ale tiez nad tym uvazujem rozmyslam, ale toto je vec, ktoru si myslim, to co som ti pisala :) tak ja predpokladam, ze to netreba kazdy den, ze proste ked nas napadne, mozno aj kazdy druhy alebo tak, ved uvidime mozno nam @bambulka32 o tom napise viac, nech nehadame :)

Lupienok554

to ja práve neviem :/ preto sa pýtam, že ako to vlastne funguje. alebo mi ešte napadlo, že možno to treba každý deň dávať proste, lebo veď prakticky tak funguje prevencia väčšinou. neviem ale koľko toho potom treba kúpiť ak by to tak malo fungovať

sinka

myslis, ze sa to moze pouzivat len takto? ja som si tak nejako myslela, ze je vlastne jedno kedy takyto gel pouzijem, ze proste ked sa nebudem citit OK alebo len tak preventivne si ho dam barskedy, zeby som sa mylila?

Lupienok554

keď mám pravdu povedať tak teraz už tomu neverím moc ani ja, keďže som skúšala kadečo a aj tak mi to nepomohlo. a to mám akože použiť pred tým ako ideme sa napríklad niekam kúpať alebo hneď potom?

bambulka32

Nemusíš sa s tým rozlúčiť, len mysli na prevenciu, skús si pozrieť napríklad gél ABC Femi Daily, ten by ti mohol pomôcť, keď ťa to takto trápi ;) Je dobrý aj preventívne, čo tebe by mohlo padnúť v takomto prípade vhod, čo sa týka tých babských rád, tak neviem poviem ti, že som voči tomu už dosť skeptik :/

Lupienok554

bambulka32 ja skúšam kadečo aj babské rady ale už som sa zmierila s tým, že to budem mať proste dokonca života už tieto mykózy :( rozlúčila som sa s kúpaliskami a všetkými takýmito aktivitami

kotricka

toto je pravda... moze to prist rychlo a prijemne to nie je mat mykozu, to potom ovplyvnuje cloveka napriklad aj v praci... aspon ja som na tieto veci taka dost citliva... ze ked sa necitim dobre, prijemne tak sa to hned prejavi aj inde...

bambulka32

Mema šak načo čakať? Aby prišli problémy? Tie dokážu prísť tak rýchlo, že sa ani len nenazdáme, tie nebudú čakať na nás kým budeme pripravené nejakým spôsobom sa brániť, chrániť ;)