Preco existuju muzi ktori su zamerani nie na povahove vlastnosti zien ale len fyzicke

Príspevok v téme: Preco existuju muzi ktori su zamerani nie na povahove vlastnosti zien ale len fyzicke
otazkova

Preco existuju muzi ktori su zamerani nie na povahove vlastnosti zien ale len fyzicke proporcie ako prsia, zadok, pas, tvar atd.
Preco uprednostnuju to vonkajsie co sa da upravovat a nie to co je vnutri, povahu, dobre srdce..
Preco su tak osprosteli ze neskor lutuju ze si vzali vlastne krasnu mrchu co ide po prachoch a ma tyransku povahu alebo naopak je falosna mrcha.
Preco je pre nich prvorade sexi telo a vnutro je im ukradnute?
Preco su tak tupeli?
Ved castokrat ktasne jablko je po zahryznuti zhnile..

pp

Autorka a ty patris do akej skupiny? Medzi seredy ale s dobrou povahou alebo si sexica co po nej kazdy ide? Seredy su na kamosenie a rodenie a sexice len na to jedno. A vobec, co my vlastne od muzov chceme? Muz mysli penisom a ked dosiahne urcite vek, tiez mysli penisom ale chce mat aj navarene, poprate a svoj klud. Tak si vyber. Dnes nevyhovies ziadnemu chlapovi. Ludia si aj tak zakladaju vztahy len kvoli byvaniu, komfortu a mnozeniu sa. Ale ud na retaz nepriviazes, ani dokonalym telom ani dobrou povahou. Chlap ked bude chcet podvadzat moze mat doma aj jenifer lopez a muz co je verny typ moze prejst okolo neho aj jenifer lopez, bude verny svojmu tucnemu kamarátovi, co ho caka doma :) Ale takych je pramalo a vymieraju.

Kalgan1

Su vselijaky muzi a vselijake zeny a kazdy ma svoje vlastne predstavy akeho partnera a vztah chce mat. Kazdy vo vzahu raz vytriezve a 50% ludi potom chodi na taketo fora po radu alebo preto, aby zistili, ze nie su sami co mali na hovno vztah. Netreba sa zbytocne rozculovat, vsetci raz zostaneme a vtedy sa ukaze, kto aky stastny zivot mal. Dolezite je, ze clovek vie kto je a vie co chce. Videl som 50 rocnych tlstych bohacov, co chodili s 20tkami, videl som stare zeny s mladymi, videl som ludi, co nasli skveleho partnera v 60tke, mam kamosov, co malib1 frajerku od 16tich a zobrali si sa a zalozili si rodinu... videl som proste vela roznych kombinacii. Podla mna ten svet neni az taky sokujuci, ludia sa vsak prilis riesia navzajom a nesustredia sa na vlastne stastie v zivote

bodkociarka

Preco?
Pretoze taki muzi maju namiesto mozgovych buniek penisove bunky :-)
Idu po sexe a nie po vztahu
Idu po krase ktora je docasna a potom po rokoch si najdu mladu milenku

Alecau

Takým už možno príde normálne že s nimi tak niekto zaobchádza. Myslím že tam je už aj nejaký psychický problém.

Alecau

NeznamyTHM, lebo si myslia, že keď je chalan pozorný, milý a slušný, tak s ním bude nuda. Idú radšej za chlapom, ktorý je drsný, že s ním bude sranda vonku aj v posteli a po mesiaci zistia, že ich podvádza na každom rohu, chľastá, je to tyran. Každá si aj tak potom uvedomí, že spravila chybu. Normálna žena s normálnymi hodnotami v živote nikdy neuprednostní hajzla pred slušným.

dobreuz

NeznamyTHM presne tak, radšej agresívneho alfa samca ako milého pozorného chlapa si vyberú a potom sem chodia vyplakávať.