Muž v sprche-sex

Príspevok v téme: Muž v sprche-sex
Vanda666

Ahojte chcem sa spýtať párikov ktorý žijete spolu s partnerom, či tiež keď vyjde vás muž zo sprchy tak mu stojí penis alebo je taký navnadeny že je to na ňom vidieť. Neviem čo ten môj stvára v sprche že keď sa mydly tak sa dokáže tak vzrušiť? Stále ? Niekedy naňho už nemám ani chuť lebo si myslím že sa vzrušuje v sprche sám a pritom som vedľa v izbe.... je pravda že sme spolu dlhšie a už nemáme take chute na seba ako kedysi... ani on na mna ani ja naňho raz v týždni mame sex

nbj

To je minimalne na vedecku pracu a diskusiu, preco mu stoji ked vyjde zo sprchy.Chod radsej fukat velkonocne vajicka ako riesit taketo blbosti.

mysli

podla mna mu stoji lebo mu je po sprchovani zima
Je to ako ked sa stoporia chlpy na tele ked je vam zima.
Zenam sa zase zvyknu po sprchovani stoporit bradavky prsne alebo tiez ked je im zima tak stvrdnu.
Normlana reakcia tela na chlad a co?

spasaduse

Nereagujte na tuto temu
..provokator .. nejaky satanista co v case postneho obdobia velkonocnych sviatkov chce pospinit cistotu vyspovedanych dusi nutkanim na myslenie perverznych cinnosti.
Vsimnite si cislo na konci jeho nicku!

analyzator

Ak Ti to pomôže, existuje aj ďalšia tzv. ranná erekcia, kedy zdravému mužovi pri budení stojí.
Ide o reflexný proces
Málokto vie, že ranná erekcia nemá čo dočinenia so sexom. Ide výlučne o reflexný proces, ľudovo povedané skúšku, či všetko funguje tak ako má. Koniec koncov, klasickú sexuálnu erekciu riadi odlišné mozgové centrum než tú rannú, respektíve nočnú. Ak má muž erekciu počas spánku (na sklonku fázy REM) a ráno sa prebudí so stoporeným penisom, nie je to v dôsledku žhavých snov s novou sekretárkou, ale len pozostatok testovania organizmu, či je „reakčná doba“ v poriadku. A nejde o non stop nadržanie .

analyzator

To je neskutočné...to si naozaj nevieš predstaviť, že pri sprchovaní pôsobí na jeho penis pod tlakom prúd vody a akoby masturbuje. Podobne ako žena s vibrátorom. Akurát to robí neúmyselne . Ak sa chce osprchovať. Svedčí to o jeho zdraví. Nie je to nepríjemné a tak sa môže ak chce aj odbaviť. Zaujímavé ako ženy hľadajú pravú lásku v zamilovaní, ale nevynaložia ani mak úsilia na skutočné spolužitie s mužom. Toto by Vás mali naučiť vaše matere. Ale aj tie asi prd vedeli. A tak si odovzdávate skreslené názory medzi sebou.