Kedy uz je vhodny cas pobozkat?

Príspevok v téme: Kedy uz je vhodny cas pobozkat?
estepanic

Mam 24 rokov a prvu frajerku. Mali sme spolu 4krat rande uz a bolo to len o rozhovore a jemne dotyky ruk akoze nahodne. A neviem co dalej ako kedy ju mam najblizsie pobozkat? Kedy uz je nato vhodny cas lebo mam pocit ze tym ze sa nebozkavame ma zaradi za svojho kamarata a nie za svojho frajera a to nechcem. Neviem vsak kedy je to uz vhodne aby som ju pobozkal na usta. Toho prveho bozku sa bojim aby mi nevlepila ze tak skoro?. Doteraz sme sa pri zvitani a rozlucke len letmo na lica pobozkali. Mam pocit ze ona by uz aj chcela. Totizto ona uz mala predomnou frajera a chodila s nim vraj necele styri roky. Ma 21 rokov. Ked ja som taky stremovany z toho a ani neviem ako na nu. Aku vhodnu chvilu nato vyuzit.

Sugardady

Toto myslis vazne? Ja som sa vzdy bozkaval hned na prvom rande, aby jej bolo jasne, ze ju chcem a nie ze sa s nou chodim iba prechadzat, ved ona tiez je potom zmatena, ked nevie o co ti ide a ako ta ma brat. A dokonca som mal asi 3× prve rande, pri ktorom hned prislo k sexu, ale jasne, ze sme si predtym par tyzdnov pisali, nebolo to tak, ze sme o sebe nic nevedeli. Ale tie baby boli najviac super a najdlhsie mi to s nimi vydrzalo, ked nerobili zo sexu vedu.

kamcika

Keď si budeš myslieť, že je správna chvíľa tak to urob. Jedine že ťa odmietne, nič horšie sa stať nemôže.

Laurosik

to podla mna budes citit, kedy to chce, kedy to caka a ani by som sa necudovala keby to urobila skor ako ty, lebo dnes proste to uz nie je tak, ze sa caka na prvy krok chlapa

daniela2

hellriser: stretnete sa, pri privítaní bozk na líčka, rozprávate sa, a z ničoho nič ju objímeš a držíš za ruku. Priblížiš sa k nej tvárou a čakáš, či odvráti hlavu, alebo pobozká ona. Lúčite sa, na rozlúčku bozk na líčko, ak ste sa počas stretnutia bozkávali tak pusa na ústa. A je to. Ak sa budete bozkávať, znamená to, že si pre ňu príťažlivý a vzniká vzťah, ak odvráti hlavu, berie Ťa len ako kamoša a nechaj to bez slova. Len ju už potom na rande zbytočne nevolaj.

hellriser

ja som v podobnej situácií, mal som v podstate druhé stretnutie
... prvykrát sme sa stretli cca pred polrokom (možno aj viac).. klasika len taká prechádzka, bolo to také stretnutie bez nejakých bozkoch a objatí
...druhé sme mali včera tiež len taká prechádzka mestom, ale keď sme sa stretli tak ona chcela aby som ju objal na konci stretnutia som ju objal už ja, ale zatiaľ bez bozku..
..je to moja bývala spolužiačka, ale nevideli sme sa už asi 7 rokov, až som si ju všimol raz na jednej zoznamke a tak som jej napísal. Nepíšeme si nejak veľa.. párkrát do týždňa, keď sa jej ozvem ja, ale pri osobnom stretnutí si vieme dobre pokecať. Preto neviem či je z jej strany záujem o nejaký vzťah a či vôbec môžem nazvať tie stretnutia ako "rande", alebo ide len o kamarátske stretnutie.. pozval som ju von znova a myslím, že už by ten nejaký prvý bozk padnúť mal, no chýba mi hlavne odvaha hlavne kvôli neistote ..
..čo si myslíte vy? ..

francuzak

Ako na prbom rande sa bozkat ..nooo ak sa dvaja poznaju uz z videnia dlhsie tak moze byt ale ak sa vidia prvykrat ze rande naslepo tak nie. Ale nepobozkat frajerku na stvrtom rande je uz brane ze ste len kamarati a tak ta asi aj bude brat tak bacha nato aby ta nezaradila do kolonky Kamarat a uz tam aj zostanes a ona si najde inehovakze chlapce spamataj sa a najblizsie ked budete spolu ju vycmulaj poriadne nech ta nema za buzika ktory sa len tvari ze ma frajerku.