Pás cudnosti - Váš názor-sex

Príspevok v téme: Pás cudnosti - Váš názor-sex
D_Lenka

Pekný deň prajem všetkým. Chcela by som sa spýtať Váš názor na mužský pás cudnosti. Partnera som už viac krát prichytila, ako na počítači pozerá porno a následne masturbuje. Ja by som chcela aby sa venoval mne. Čítala som o tom, že pás cudnosti zamedzí akejkoľvek takejto činnosti, zamedzí vzrušeniu. Nechcem ho mať uzamknutého stále, ale chcem aby bol pod dohľadom, keď nie sme spolu.
Máte niekto s týmto skúsenosti?
Nechcem aby ste ma odsudzovali a písali mimo tému.
Ďakujem

Lubco

Môj prípad je rovnaký. Som submisívny muž a často masturbujem. Takýto stav z dlhodobého hľadiska narúša vzťah a preto som mal výčitky,
Ide prakticky o virtuálne podvádzanie, tak som si objednal pás cudnosti resp. klietku na penis. Je pravda že po 3 dňoch absencie je človek - chlap nadržaný. A tak mám chuť milovať sa so svojou ženou. Ale má to háčik. Masturbujú skôr submisívni muži a tí by sa mohli dať "nahovoriť" na pás cudnosi. Väčšina chlapov sú možno dominantný a tak hľadajú skôr uspokojenie inde u milenky a tak. Tam s pásom nepochodí nik. Je to urážka mužnosti.
Takže, ak manžel masturbuje, je predpoklad že pás cudnosti príjme a dokonca ho takýto stav môže aj sexuálne vzrušovať. Príkazom od sexi dominantnej manželky nabrať na obrátkach.
Nosím ho nepravidelne, keď mám naň chuť. Dám si celibát a je to lepšie.
Bolesť v noci pri erekcii je naozaj nepríjemná a človek sa ani poriadne nevyspí, ale na druhej strane je to také masochistické a pre mňa príjemné trápenie. Sem tam by som prijal aj bičík, ale moja manželka nie je taká domina, skôr je tiež sub ako ja. Takže sa týram sám, ale aspoň má z toho osoh aj ona.

Bellisima

Poslusna Laura ak Vás ľúbi, tak sa na to podujme. treba mu to pekne vysvetliť. a uvidíte aj zmenu v jeho správaní, keď sa nemôže mužstva svojho ani dotknúť. A Vy už nebudete mať dôvod nikdy žiarliť.

Poslusna Laura

Partnera mám, no neviem či by reagoval na tento návrh pozitívne. Už si síce zvykol, že som dosť žiarlivá, ale neviem či by bol ochotný až tak sa podriadiť mojim žiarlivostným náladám.

Bellisima

PoslusnaLaura Určite by si tam musel dávať pozor, pretože v tesnej klietke nie je žiadna šanca na erekciu a ak by mal silné podnety na vzrušenie, myslím, že pre frustráciu by mohol vytiecť. Sám by si uvedomil, že mu nestojí za to flirtovať s nimi a ani byť v ich prítomnosti, aby sa zbytočne nevzrušoval.
Ja som myslela, že už partnera máte, keď ste to tak písala. Ak je poslušný, musí Váš návrh prijať a nechať sa uzamknúť

Poslusna Laura

To by mohlo byť celkom zaujímavé, ak by partner prišiel z takej párdňovej služobky, kde je zvyčajne aj s mladými kolegyňami z celého Slovenska, nadržaný ako fretka pekne ku mne a poriadne si to so mnou po týždňovom celibáte užil... Už treba len takého nájsť, ktorý by s tým súhlasil :-)

Bellisima

Poslusna Laura áno tak nejak si to predstavujem. Však kľúčik by som mala na retiazke na krku, prípadne na nohe. A ak by som mu dovolila, tak by som ho pred tým odomkla a užila si. Potom pekne späť uzamknúť. Samozrejmosťou je, že na služobné cesty by musel chodiť uzamykaný, takisto aj na diskotéky. Uzamknutý vždy a všade.
A nie je zlý nápad, že by si aj on uzamkol Teba.

Poslusna Laura

Ja si to neviem predstaviť, mať partnera zamknutého v páse cudnosti na nejaký dlhší čas. Častokrát s priateľom máme chuť na sex aj na neobvyklých miestach, v prírode, v aute a pod. To by som ho vždy mala predtým odomknúť alebo si to urobiť sama??? Možno by sa to dalo realizovať na nejaký kratší obmedzený čas. Napríklad, keď by išiel priateľ na diskotéku bezo mňa, tak by som možno bola spokojnejšia, že tam opitý nepretiahne nejakú náhodnú známosť. Alebo na služobnej ceste, keď viem že má atraktívnu kolegyňu, ktorá po ňom pasie. A to by som asi bola ochotná strpieť aj ja, keby v nejakých špecifických situáciách odo mňa vyžadoval aby som pás cudnosti používala. Možno by som sa niekedy cítila aj bezpečnejšie.