Prerušovana suloz-sex

Príspevok v téme: Prerušovana suloz-sex
katyy

Ahojte chcela by som sa opytat.. uz 6mesiacov neberem hak.. a tento mesiac som nala s partnerom prerusovany sex vzdy sa vystriekal namna a pocas styku si ho niekolko krat utrie... verite na tie kvapky lasky? Kazdy rozprava nieco ine.Mozem otehotniet aj ked to domna neda?dava si velky pozor kedze sme mlady a babo neplanujem a ani si ho dovolit teraz nemozme.menzes mi meska stale odkede neberiem hak. Hak som braka asi rok a 2-3mesiace kvoly zdravotnym problemoma vsetky tieto chemicke veci mi vadia.. prosim o vase skusenosti a za kazdu odpoved dakujem..

Makiavelli

Pomoze vam tento odborny clanok + navod na prerusovanu suloz.. Pokial si da partner pozor, neotehotniete, ale je to na vasej spolocnej opatrnosti, takze sa to naucte.. ⁣-odkaz odstránený-

Ja297

Ja prerusovanu suloz praktizujem 5rokov a tehotna som doposial nebola, otehotniet je celkom narocny proces... Ale zvacsa ide o nahodu, niekto otehotnie pomaly aj cez kondom niekomu sa to nedari roky...i ked sa do teba partner bespravi riziko tam vzdy je :)

lea123456

zevraj je dolezite este nemat prerusovanu suloz 2x hned po sebe, resp. by sa mal partner pred tou druhou sulozou aspon vymocit, nech to nema v mocovej trubici ci ako.. tak ja som sa tym riadila, neviem, nakolko je to pravda, ale myslim, ze nieco na tom bude...

[zruseny37]

Len tak som prezrela fóra a našla som také prípady, keď ženy otehotneli aj bez ejakulácie do vagíny. Predpokladám, že tým chlapom niečo "ušlo", ale nepriznali sa k tomu. Kto vie... Zároveň tam jedna prispievateľka písala, že 5 rokov mali nechránený sex, potom sa rozhodli mať dieťa a vyšlo im to na prvýkrát. Internet máš plný rôznych informácií, zariaď sa podľa seba, čo si myslíš, že je vhodné. Závisí aj na tvojom veku, či chodíš ešte na strednú, alebo už nie. Mne by tehotenstvo skomplikovalo život, ale zvládli by sme to nejak sami. Zodpovedná si sama za seba, to asi vieš.

[zruseny37]

Je to len moja skúsenosť a môj názor, ale netreba to nechávať na náhodu. Ak už si nejaký čas s partnerom, tak vieš, ako veľmi je zodpovedný v tomto smere. Úprimne povedané, neverím, že niekto otehotnie omylom. Buď chlap do ženy vystrekne, alebo nie a na tom záleží. Rada by som si vypočula príbeh, kde to tak nebolo a žena otehotnela bez toho. Neverím tomu veľmi.

katyy

Dakujem ti pekne.. lebo vsade co som citala tak ze zena moze otehotniet...atd atd ale ked chlap dava pozor tak bby sa nemalo nic stat..

[zruseny37]

Začali sme spolu bývať, skúsili to raz bez a už ochranu nepoužívame. Samozrejme, nešlo by to s hocikým, ale vo svojom partnerovi mám veľkú dôveru a v tomto smere je on ten zodpovednejší. A často. Niekedy každý deň, inokedy každý 2. - 3. deň a aj viackrát za deň, podľa chuti. Vynechávame len týždeň, keď ja nemôžem, ale aj to sa niekedy dá tesne pred koncom. Alebo keď máme veľa povinností a nestíhame, tak tiež nie.