Ako urobit chlapa?-sex

AdamKrt

Po ejakulacii sa mnozstvo nahromadenej sexualnej energie uvolni a opadne. Klesne tusim aj hladina testosteronu. Nasledne vzrusovanie byva trochu viac namahavejsie. Ale to zavisi od jedinca, ako pracuje rychlo jeho telo.

To, ze sa niektore vzrusovanie robi, neznamena to, ze vzdy je to vzrusujuce. Napr. po ograzme byva pohlavie zvacsa citlive, ze niekedy moze byt dalsi intenzivnejsi dotyk celkom neprijemny.

Aj keby bol niekto velmi sikovny v uspokojovani partnera, tak vo vacsej miere to zavisi na partnerovi, ktory prijma, ako to bude prezivat.

Ked sa pouziva lubrikacia, moze to byt krajsie. Niekto mozno ma rad zase drsnejsie. Treba sa opytat...

Pri lubrikacii je to take jemnejsie. Niekedy prijemnejsie, ale ked je niekto menej citlivy, moze to byt pre neho, ze ked je moc lubrikovane, tak citi zase slabsie a menej ho to vzrusi.

Niekomu pri takom uspokojovani nemusia byt prijemne vsetky dotyky a pre orgazmus je casto idealnejsie, ked je ten dotyk rovnomerny a NEPRESTAVA. Ked si da clovek totiz prestavocku, i ked malu, tak vzrusenie opadne a zacina sa zase skoro od nuly...

Este je otazka, ze ak niekomu trva uspokojovanie tak dlho a vraj je to druhy krat za den, tak ci ma taky stav bezne, alebo to neni druhy krat, ale treti, stvrty. Ci si neulavoval niekde na zachode, alebo mi niekto aj s tym este nepomahal... :)

advejuskaaa

s priateľom sme použili lubrigačný gél a nedopadlo to dobre ako je to možné? On ho mal vlastne uplne ako necitliví môže sa to stať? Neznamená to že je nanho alergický alebo tak niečo? dakujem za odpovede už voopred :))

HELPME PLS:(

je normálne ked chalanovi trva hodinu a pol kým sa urobí ked ho honím? no ale az na druhy krat prvý krát mu to trvalo tak cca 10 minut a odstup času bol tak 8 hodin prvýkrát ráno a potom druhýkrát večer a tiež musím podotknuť že sme druhýkrát boli vonku...ale aj tak je to normálne? a ked si musel po hodine pomôcť sám trocha znamená to že som nejakým spôsobom neschopná? No pomáhal mi až večer ráno nebolo treba ale napriek tomu...myslíte že to tak dlho trvalo preto že sme boli vonku? važne neviem pomôžťe mi prosím

krtek

nenapadlo ta pozriet si porno ? .. tam by si videla a nemusis predstavovat podla opisania inych ze ako na to .. ach jaj tie otazkiy su niekedy fakt super ..

uhlie

Cickaa,

to je jednoduche. Zajdi za nejakou kamaratkou a spolu ohovarajte nejaku tretiu kamaratku s ktorou ste dobre priatelky, ale musi to vyzniet tak, ze ju v podstate neohovarate, len sa jej snazite pomoct. Mnohe prave pri takejto cinnosti dosahuju orgazmus.