Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kossi

Babulky čo ste čerstvo po, prosím vás, mohli by ste mi poslať foto jazvy, mne sa zdá, že tie moje vyzerajú divne. Som z toho dosť na nervy, stále tam mám chrasty už dva týždne, vobec sa to nemení, neviem, čo mám s nimi robiť, hrozne sa bojím, či sa hoja. Moc by ste ma s tými fotkami ukludnili a lebo aspoň nech viem na čom som. Vďaka.

Karolinnka

ahojte, prosim vas fakt potrebujem poradit ! 7 maja mam termin ... chcela som silikony ale najprv dr povedal ze mi urobi mastopexiu teda upravu a po pol roku ked budem chciet tak mi vlozi silikony... najprv mi vsak upravy bradavky teda policka alebo kruzky a troska zdvihne a potom ked budem chciet tak po 6 mesiacoch implantaty.. myslim ze nikaOO spominala ze mala problem s poklesom prsnikov.. chcela som sa opytat ci tebe nikaOO upravili prsa a hned aj vlozili implantaty alebo az po niakej dobe... dakujem vam pekne ... velmi mi pomozete !

kossi

Manuel, záleží od toho akú má postavu, a aké ma prsia teraz. Ale dnes si pozri Črepiny s hviezdičkou na JOJ o 23.00hod., bude si tam baba dávať 270 ml, aspoň uvidíš priebeh operácie. Ja si myslím, že to bude akurát, veľa určite nie:)

manuel222

no dievcata...ako chcem aby si to dala ale nechcem aby ich mala take straaasne velke , to nie je pekne , mal som pred tym frajerku ktora mala velke prsia a mam toho plne zuby...teraz ma sice moc male tak myslim ze tych 270 by jej pomohlo. ale nic sa jej nemoze stat pri op nie???

manuel111

ivica...:-)) prepac , ani som si neuvedomil ze vlastne mas pravdu ze taktko nikdo neposle foto:-)) uz sa idem zaregistrovat...

bianocka

manuel11
ak sa ona necíti dobre s tým čo má skús to akceptovať.veľa žien má rovnaký problém a toto je jediná možnosť riešenia.skús sa vcítiť do jej situácie. ja nad tým uvažujem skoro 8rokov a manžel mi povedal že pokiaľ mi to pomôže nech do toho idem. skúste sa o tom porozprávať.

ivica

no manuell, aj ma to trochu pobavilo, ja neviem ci ti niektora posle svoje hole prsa,"chlapovi" ked o to pyta zena je to predsa len trochu ine /aj ked tazko povedat ci je to vzdy zena..:-))/ a predovsetkym sa zaregistruj, so zelenym smejkom sa tu radsej bavime...

bianocka

manuel11
a aký má termín? ja mám navrhnuté tiež 270ml anatom termín koncom mesiaca.ak to bude ešte aktuálne pošlem foto.