Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Kejt2

nikis,
ale to je jasnééé. Asi by som sa o seba starala či už silikóny mám alebo nemám. "Rozlajdané" ich určite nechcem mať.. Asi si pri silikónoch treba dať dvojnásobne na tom záležať. Takže som asi zreprodukovala to isté, čo si vravela Ty, len odzadu. :)

nikis

Kejt2
Uplne sa zhodujem s tym, co napisala Mona. Ja mam tiez 3 rocneho syna a o take 2 roky by som chcela mat dalsie. Proste sa treba o seba v tehotenstve starat a pokial je to pod svalom, nemas sa preco bat prilisnej deformacie.
Mona4
Tak vcera som bola na "preveze" Dali mi dolu tie hnusne leukoplasty a hned to vyzeralo inak. Takze moje pociatocne obavy, ze vyzerajú nepekne sa rozplynuli. Oproti tomu, co som mala predtym -kraaaaasa. Ako sa ti inak vedie ? Uz si bez bolesti?

Kejt2

mona4
vidíš, tak toto ma zas tak trochu posunulo vpred. :) Nikde som sa nedočítala príspevkov od báb, ktoré mali OPku pred tehotenstvom, dokonca viacnásobným, takže som vôbec nevedela, čo a ako to vyzerá potom. Dr. mi povedal len možné komplikácie.. Samozrejme, že sa mi nezaručí a nebude ma uistovať o tom, že to bude v pohode, keďže predsalen je to individuálna záležitosť. Ale keď aj logicky premýšľam, keďže mám prsia malé jednotky, určite mi v tehotenstve nenarastú o 2 čísla..myslím. Ako som už aj písala na jednom fóre, uvažujem o 270 max 300 ml. A keby sa mi aj prsia zväčšili tehotenstvom a potom sa to stratilo, ale natiahnutá koža by zostala, pri reoperácii by som si dala vložiť max. 325ml, čo si myslím, že je tak akurát k mojej postave.

mona4

Kejt, ja mam jedno dieta a jedno este urcite budem chciet, ale inak mam kamosky, ktore maju implantaty pod svalom, jedna uz odrodila dokonca dve deti a vobec sa jej prsia nezmenili a aj kojila. Takže zarucenu odpoved ti nikto neda ze sa ti to nestane, ale pokial si das k svojmu telu normalne implantaty ktore telo v pohode prijme a budu vlozene pod sval, staci nosit v tehotenstve lepsiu podprdu, aby boli upevnene a stabilizovane a myslim si, ze by sa ti nemal tvar zmenit. takto radili baby mne, ktore uz maju odrodene aj so silikonmi.pa

Kejt2

MIA,

bola som u Dr. Tršku a konzultáciu som mala v Ružinove vo fakultnej nemocnici. Bude ma tam aj operovať. Ale ešte to zvažujem. Nemám totiž ešte deti.. Nebojím sa toho, že by som nemohla s tým kojiť. Skôr toho, že sa mi prsníky s implošmi deformujú a budem musieť ísť znovu na reoperáciu. Väčšina kočiek, čo som aj čítala, bola na operácii po detičkách.. Takže uvažujem stále..

micuška

Karolinnka, aj ja mam rez okolo dvorca + implantaty a robil mi to naraz dr. Fabry. Takto to ma este zuzka6, alebo podobny nick, precitaj stranky dozadu.

nikaOO

vera007 na aro nepotrebujes ist,to je anesteziolog a ten to vsetko,aj teba pozrie pred opkou tak preto ti to spominala.

tina

Kossi, dik za mail, poslala som Ti tiež, plny otazok:-)..pozerala som tie črepiny, no a chytila som este vacsi strach...