Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nikaOO

vera007 este neviem,mam mu zavolat.este neviem ci to bude stvrtok ci piatok.neboj sa,ja som sa pripravovala na ukrutnu bolest,ale nebolo to az take strasne,len ten tlak.ked som tam prisla tak vsetko bolo este ok..no ked som vosla dnu a sestricka ze vyzlecte sa,bolo mi hrozne,tak sa usmiala a opytala sa ci ju vnimam..tak s polovice..sadla som na postel a cakala kym dooperuju.tak som sa bala ze s pod periny mi len oci vykukali a bolo mi na zvracanie,sestricka ma bonzla a dosli a dali mi nieco na ukludnenie.ze budem lahko spat.nespala som,len mi vsetko bolo jedno a videla som dvojmo,tak som im vravela ze ako sa im tam zvysil personal.xi.neboj,ja som riadny bojko a zvladla som to.po tej naladovke ti je fakt vsetko jedno,ani s tebou nehne.budem na teba mysliet,neboj..

vera007

nikaoo..dakujem za odpoved..aj ja idem mat tu znacku.
Vysetrenia mam OK..tak dufam ze ma vo stvrtok zoperuju..uz sa trochu bojim.
A ty ides teda na tu kontrolu vo stvrtok?

Livaa

baby momentalne som bez monitora takze fotky nahodim neviem kedy(nakolko program a aj vase albumy mam v domacom pc). Inak maily v pohodke z prace vybavim :-)

micuška

Olinaa,
ja som s Fabrym maximalne spokojna. Z mojich vytahanych psich uší a este k tomu jedno vacsie a jedno mensie, jedno nizsie, druhe vyssie a pri mojom veku....no vycaroval z nich ozaj pekne prsia. V BA patri k tym drahsim, ale vobec nelutujem penazi. Rano asi 10-10,30 hod ma operoval a o 16,oo som uz bola doma, a to mam do BA asi 70 km. Mna to vobec nezatazovalo a bola som rada, ze som doma a nie v nejakej nemocnici, aj ked sukromnej, kde je ta starostlivost ozaj ina. Je mily a odbornik a tak to je aj na kontrolach.
Ozaj som spokojna. A platila som 87tis modelacia okolo dvorca + anatomicke implantaty zn. Eurosilicon.

nikaOO

jano666 ahoj.s toho co si napisal som usudila ze manzelka je zhruba asi mesiac po operacii,to je este skoro,na unahlene uzavery.preco hned vsetko odpisat?nemal by si sa hned tak triznit.vsetko chce cas....hm???

jano666

Manuel111
No moja zena ma tiez 270ml a je to strasne vela. Myslel som si ze spadnem z noh ked som ich uvidel. Ale velkost by mi ani nevadila. Skor to ze su tvrde a nepoddajne. Je to daleko horsie ako mat male prsia. Mal by si sa s nou porozpravat ci si to nerozmysli. Ja som mojej povedal ze ked jej to pomoze tak nech si ich da spravit, ale urobil som chybu. Odvtedy sa spolu nebavime (mesiac).

Olinaaa

Kejt2 ja mam podobny problem, ale asi idem do toho. Nemyslim, ze sa zmenia po kojeni az tak moc, ze sa budem za ne hambit. Urcite budu vypadat lepsie ako teraz. Nie? (v podstate som neni o tom presvedcena, ale upokojujem sa tym)

Olinaaa

micuska,
a ako si spokojna s dr. Fabrym, ja som tam objednana este len na konzultaciu. Ale vraj je velmi prijemny. Snad aj dobre robi a nie je len prijemny. Jasne, ze sa bojim, tak ma zaujima, ci si nemala nejake komplikacie. U neho vraj nie je hospitalizacia ani jeden den, nemala z toho ze ta poslal hned prec blby pocit? Kolko ta to vyslo, tych 87? Taky maju vraj strop.