Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nikaOO

vera007..no ja som tam dosla ranoa sa ma pytala dr kedy som jedla,najprv som sa bala povedat,no nakoniec som sa priznala ze som sa o pol 12 -tej v noci poriadne napratala rizota..xi..mi povedala ze som spravila dobre,potom sa pytala ci som dost pila,tak 2L do polnoci,povedala ze malo..no co uz.po prebudeni mi vobec nebolo zle,ziadna nevolnost.vstala som vyhajana do ruzova. vecer som uz bola hladna ale dali mi infuzie.

vera007

nikaoo..dakujem za povzbudenie,potom napisem ako som to prezivala ja.
Od kedy sa nema jest pred opkou?A po op ako si sa citila bola si hladna,ci si ani nepomyslela na jedlo?Neviem ci sa mam zasobovat.

ivica

manuell, len pre nazornost 270 su dvojky , podprsenka B, to je tak stasne vela??, myslim ze po
a, jano este ziadne ine didy nevidel
b, vymysla si komplet vsetko
c, kto nie je zaregistovany s tym netreba ani komunikovat
Podla mna to je len provokater, takych tu uz bolo...

Olinaaa

A ako sa citis, uz ta nic neboli? Nevies mi povedat, ak sa dava implantat pod sval, vie ho dat aj z hora? alebo odporuca vzdy pod prsnik? Mne sa zda ze mi to bude vidno :(

micuška

Olinaa, dnes som presne 9 tyzdnov po.
Fotky nemam a ani stym skorsim terminom ti asi neporadim. Fabry je znamy tym, ze je precizny. Ja som mala u neho 1. termin, ale nepustil ma mamolog a ked som prisla za Fabrym druhykrat, tak som ho prosila o nejaky skorsi termin, dlho pozeral do kalendara, ale nakoniec ma zobral 2 tyzdne.Skus mu napisat mail, mne vzdy odpisal a to som ho dost casto bombardovala banalmymi otazkami. A neboj sa, nestoji to za to, to ti povedia vsetky, co su po.
Ahoj.

Olinaaa

Micuska,
to rada pocujem. Velmi sa bojim, sak asi vies :)
Neposles mi fotos, nech mam predstavu? Kolko si uz po? Dal sa u neho pretlacit nejaky skorsi termin, alebo si to ani neskusala?

manuel111

jano666... fuuuu tak to si ma moc nepotesil lebo vcera sa stretla s kamoskou a uz si to chce dat na isto.tak uvidime...ale ak sa smiem spytat, tvoja zena mala predtym male prsia ci skoro vobec? lebo to aj od toho zavisi..ale dik za odpoved , este sa posnazim s nou porospravat