Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzika6

Manuel,tak desať dní vydržíš ,nie?Potom už v pohode,teda aspoň u mňa.Zaleži od toho,či nebude mať velke bolesti...

denca1

vera007 ahoj. tak co uz sa nam to blizi. aky mas pocit?bojis sa? ja na to zatial tak nemyslim a ked myslim tak si poviem ved to tolko zien vydrzalo tak preco nie ja.

MANUEL

ach konecne som registrovany:-))mas pravdu NIKA, tiez sa mi to zda byt normalne, kebyze si predstavim ze mne by tam take dva "vankuse" dali tak to sa musi hojit. a myslite ze to po OP vobec nebudeme moct sa milovat?( to len taka myslienka po mimo)

nikaOO

manuel111 ja neviem tiez co on splieta,ja som 12 den po a vobec niesu tvrde.ja ich mam tiez makke.ked odpuchnu tak to bude uplne prirodzene.myslim ze jano by mal este pockat,podla mna sa unahlil.zbytocne stresuje.predsa to vnutro je narusene,opuchnute.to nejde zo dna na den.chce to cas.

manuel111

no kocky, hlavne IVICA, tak teda ma termin na 14 maja a myslim ze to bude super , vsak B-cka su super a ked sa bude citit dobre tak to je hlavne!!! a ci budu tvrde alebo co, to sa s casom rozmasiruje;-))

Petra2

jano
neboj sa, najskôr jej odpuchnú a zmenšia sa potom postupne aj zmäknú. Ale to môže trvať aj rok, takže buď trochu trpezlivý

nikaOO

vera007 urcite si zober nejake susienky,banan.to ti padne dobre.mne dali opat zeleninove rizotto.dieta..xi..mne ten banan padol vhod.