Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nikaOO

Baby to nestoji zato,my sme spokojne,nasi chlapy su spokojny.Ja uz tie jeho hovadiny ani necitam.Je to jeho problem a my zato nenesieme ziadnu zodpovednost.Namiest toho aby si riesil problem doma,riesi to tuto na skle.

micuška

olinaaa,
Ked si chces dat implantat po sval "z hora", ako si napisala, asi myslis vlozenie podpazusim, tadial sa davaju len okruhle implantaty a do buducnosti, keby si mala nejake problemy,isla na reoperaciu, alebo si vymenila implantat, tak tadialto sa to uz neda urobit a musela by si mat dalsiu jazvu v poprsnej ryhe, alebo na dvorci. Ked sa to dava pod pazuchou, prso je prakticky nedotknute.Je uplne na tebe, pre aku cestu sa rozhodnes, len to podpazusie je obmazene okruhlym implantatom.Mneosobne sa javia jazvy vo dvorci najmenej napadne. Vsetko je na tebe.
Ahoj.

kossi

Jano, ty si kus debila alebo čo? Už sme ti tu viaceré jemne naznačili, aby si so svojím problémom odpochodoval do inej témy. A predstav si, naši partneri počkajú kým nám prsia zmäknú, nie sú takí úchylní ako ty. Mimochodom s operáciou si súhlasil, tak čo teraz riešiš? Ty by si mal navštíviť psychológa, keď sa s tým nevieš zmieriť a takisto sme ti už povedali, že ak nedokážeš manželku akceptovať takú, aká je, tak je problém vo vzťahu. Nezdá sa ti, že si príliš fixovaný ne jej prsia? Čo keby kvôli rakovine prišla o prsník úplne? Tiež by si chodil vyplakávať na fórum namiesto toho, aby si ju podporil? Úprimne, ľutujem tvoju ženu, že má takého paka za muža!

jano666

Petra2
Mila Petra, ja nemam ziaden problem, ktory by sa dal riesit v nejakej poradni. Kazda zena ma pravo sa rozhodovat o svojom tele sama. Ale ak sa chce nadalej sa pacit svojmu partnerovi tak by mala zvazit ci tato zmena nezmeni jeho vztah k nej. Vravite ze vsak nejak si zvykne. Ano moze si zvyknut alebo sa na nu vykaslat a najst si inu.
Ale chcem spytat este k tej tvrdosti. Kolko treba v priemere cakat na to kym silikon zmakkne?
A myslite si mile damy, ze vam bude partner rok cakat kym vam vase prsia odpuchnu a opat budu take ako predtym?

PS:Ak si myslis ze do tohto fora nemam pravo prispievat tak ma daj vyhodit administratorovi. Ved cenzura nie je ziadna nova vec.
A ak moja reakcia bola neadekvatna tomu co napisala Ivica, tak o tom mozeme polemizovat. Mozno som Ivicu svojim nazorom nastval, ale nemusi preto hned kazdeho urazat len preto ze je chlap.

Petra2

jano jono666
jednak si totalny hulvat. a co sa tyka tvojho problemu s manzelkou, ten si musis riesit s nou, alebo v manzelskej poradni. toto je miesto pre zeny, ktore si vymienaju skusenosti a nie eroticke pocity. mimochodom, ak ma tvoja zena implantaty kratsie ako 1 rok, tak su logicky este tvrde, neskor zmaknu. ale tebe je to jedno, tebe vadi POCIT, ze su falosne a to je vas problem, tak s nim nezatazuj inych.

vera007

denca1..ja sa tiez na to nesnazim moc mysliet..no ked budem odchadzat od malej bude mi tazko.
Som rada,ze som natrafila na toto forko..moc mi to pomohlo a Dakujem vsetkym babenkam.

manuel222

presne jono, kebyze chcem vidiet prsia si ich kuknem tisice na nete bez toho ze by som musel prosit niekoho aby mi poslal mailom. takze baby neprehanajte to tou podozrievavostou!

manuel222

Ivica netrep tu pic.oviny,a nehravaj sa tu na niejaku detektivku ked nemas ine co robit, nemam za potrebu ziadne vase fotky a nic "uchylne" som nevypisoval len som sa pytal co ma seriozne zaujima a to ze som si zmenil mail ....wow tak to budem urcite niejaky uchyl ci co, tak klud!!!

ivica

pocuvaj manuel nesaskuj tu!!
Uz si sa tu ohlasoval ako manuel111, manuel222, teraz MANUEL, raz mas adresu chriss666@azet.sk, raz ako delicioussssss@azet.sk....
dievcata radsej foto nie, ludia su vselijaky, jano666 je asi detto...
dovi,dopo...