Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nikis

Samantha
Ja som bola vedla u Dr. Pikulu a ten mi povedal, ze na prvy krat pod sval max. 325. Neviem ci ma Cerven ine praktiky...

addriana

chem vás poprosiť o informáciu,chcela by som silikóny a chcem sa opýtať či dr.Trška je dobrý,ako dlho sa čaká na operáciu a koľko to u neho stojí...

jluien

Vazene damy, vypisujete tu chlapom ktory maju iny nazor ze su zatazeni na prsia...a co ste potom vy?? myslite si ze ked mate nove umele prsia,tak sa neskutocne zlepsi vas zivot,alebo vase rodiny???totalna blbost...na tom svet nestoji..a vasich manzelou lutujem, myslia si ze ste si to robili kvoli nim....chcete sa pacit, komu?? zase len nam, muzom..stupne vam sebavedomie a myslite ze ste naj..herecky...az nato , ze zenskost nezalezi od prs ale ide z vnutra, moze mat aj 800ml...ake ste hlupe...
janovi...moja zena ich ma uz 10 rokov,bola jedna z prvych silikoniek, a tvrde a necitlive su vzdy, mačkat ich..nato zabudni.....

nikaOO

kossi.ja si koli jeho komplexom nemienim nicit zdravie.ja sa chcem uzdravit.Ked mu tu niekto normalne vysvetli ako to je ze treba pockat a on to nechape a melie furt svoje do okola.ja nemam slov.Proste doma nema s kym kecat tak podpichuje do nas.Mat toto doma tak zbohom...

kossi

Nika, ja viem. Mňa to ale strašne rozčuluje, my tu máme iné problémy a on sem prispieva takými debilinami, zato že jemu sa vták nepostaví ako si on predstavuje, fakt milujem takýchto egoistov!