Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Pegy

Jano 666 opisujes tu ake ma tvoja zena prsia.´Vobec take nie su ak to neprehnala z velkostou.Aj na dotyk su uplne prirodzene a vlastne mam pocit ze tvoja zena ani nema silikony.To co tu popisujes vobec tak nie je iba ako sa dala vypchat ako ta Pamela Anderson.Je zaujimave ,ze sa tu v tu istu dobu objavilo naraz tolko chlapov naraz az sa mi zda ze je to len jeden a chce len vyrypovat a urazat.

manuel222

ako nechapem co sa zrazu tak hnevate ked na "vase" forum pisu aj chlapi svoj nazor o silikonovych prsiach, a pokial som cital nikdo nenapisal ze by kvoli prsiam nechal zenu ci frajerku , tak zase nerobte z nas takych povrchnych!!

Laura S

jluien

ano, mas pravo na svoj nazor, ale toto nie je miesto, kde by si ho mal vyjadrit, sem diskutuju zeny, ktore si chcu dat zvacsit prisia a ktorym sa to paci. Takze ak mas chut, vytvor si svoju vlastnu temu na tomto fore a diskutuj tam.

A mimochodom, nemam 800ml, nepoznas ma, nikdy si ma nevidel, tak ma neurazaj. Lebo rucim ti za to, ze keby si ma videl, tak by si sedel ticho a nikdy by si ma nenazval umelou.

Olinaaa

Babulky, kaslite na nich, ani im neodpisujte. Zbytocne sa rozculite, skodi to krase :))
A my chceme byt krasne, nie?

ladybug

chalani by si mali založiť vlastnú tému. btw, keby môj muž o ničom inom nepremýšľal a takto hovoril o mne, resp.o mojich prsiach, tak zvažujem rozchod. vidíte aj niečo iné na svojich ženách? viete ako sa cítia? posaďte ich za comp a ukážte im čo ste napísali - samé zdvihnú zadok a odídu od vás.

Laura S

jluien

ja neviem, čo riešiš na tomto foré, je to vec každej z nás, teba sa to netýka a ty nám to neplatíš, tak sa do toho jednoducho NESTARAJ!

nikis

No ja mam nanho len dobreho slova. 1.4 som mala op, asi mesiac predtym som mala konzultaciu, kde mi vsetko vysvetlil. Sestricky na klinike strasne mile, ustretove. Myslim ze Novamed je dobra volba. Krasne izby, perfektna strava...