Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nikaOO

vera007 a denca1 drzim palce,a nebojte dopadne to dobre.nieje to zasa az take hrozitanske,da sa to zvladnut.budem drzat palce!

denca1

CHEEQUIX. AHOJ NO VIDIS AKO RYCHLO IDU FAMY. MOZNO SA POZNAME ALE TAKTO FAKT NETUSIM KTO SI. ALE MOC DAKUJEM A DUFAM ZA VSETKO PREBEHNE OK...

vera007

Babenky moje,uz zajta idem..myslite na mna..idem sa pokusit zaspat,lebo rano skoro vstavam.Hned ako sa mi bude dat,ozvem sa.

kossi

Frederika, Jana si nevšímaj, je to chuj. Jeho žena je určite spokojná(ak nejakú má), len Jano má nejaký problém so silikónmi, nechajme ho v tom. Založil si novú tému, som zvedavá, kto mu tam prispeje:))
Mládek je veľmi dobrý, čo ja som počula, takže sa neboj.

frederika

jano666
a tvoja zena je nespokojna s prsiami alebo s pracou a pristupom dr.Mladeka? zaujima ma to lebo si ich chcem spravit v Nitre, aby som to nemala daleko , kedze som z tadial

kajka

ahojte, prosím vás, čo sa obmedzenia námahy týka, neviem čo si mám pod tým predstaviť?!? (po operácii? ako dlho napr. nezodvihnem 14 kg dieťa na ruky, alebo nemôžem zodvihnúť ruky hore, s obliekaním je to ako? a po koľkých dňoch môžem vojsť do mora? leto sa blíži, termín nemám.dakujem

cheequiX

denca1: deni, teba to caka uz zajtra, vsak? Tak teda drzim palce, nech operacia dopadne podla tvojich predstav. Podla nicku zrejme nevies, kto som, ale pozname sa a byvame v jednom meste:-))Tak sa drz.