Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Karolinnka

ahojte baby, dakujem vam za to ze ste odpisali :) tak najprv mi budu robit tu mastopexiu a po pol roku vlozia mi implanataty, aby si to tkanivo oddychlo. mna bude operovat mudr. šiška, musim povedat ze je super, mohol mi hned dat silikony a zarobit si na mne viac, ale zvolil najprv upravu , bol fakt velmi super.

weroniqaaa

AHOJTE BABY =)Prosim budte niektora taka dobra potrebovala by som strasne radu na niakeho dobreho lekara...planujem si dat urobit prsia po lete som z BA.. a vobec neviem na koho sa obratit..=o(( prosim poradte mi niektora niakeho dobreho doktora ked poznate..dakujeeem

Petra2

kajka
6 týždňov by si nemala dvíhať viac ako 5kg, do vody môžeš ísť asi po 2 týždňoch, keď je jazva pevne zrastená ale plávať opatrene, kraul údajne až po 5-6 mesiacoch.

Petra2

anita
nie, ultrazvuk je ultrazvuk a mamografia je roentgenové vyšetrenie. mamografia je o niečo dôkladnejšia, ale dá sa čiastočne nahradiť ultrazvukom.

jasicca

prepac ale to su dve rozdielne veci. Ultrazvuk ti spravi gynekolog pri beznej prehliadke, to je snimka ktoru vidis na displeji a na mamograf sa objednavaju zeny po 40 alebo ked je vazne podozrenie na nalez. Tam sa prso silno stlaca takym strojom.... laicky povedane:-)