Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

enina

jano666
pocuvaj ty jano, prestan uz rypat do tejto temy, nikoho tvoj problem tu nezaujima. a ze sa ty s nim nevies vyrovnat? tak sa vykasli na frajerku, ona urcite plakat dlho nebude, za takym ako ty......ina chlap by bol rad, ze ma taku babu.Inac aj ja mam silikony, a som stastna,ze ich mam aj moje najblizsie okolie, manzel si ich nevie vynachvalit, ma co do ruky chytit co stoji zato a ne vytahane ponozky alebo prso velkosti lentilky pod kobercom.A aj ja ich mam teraz ovela radsej, ked chapes ako to myslim. mam ich uzpar rokov, a ziaden problem, pretoze chodim pravidelne na prehliadky.A neviem co to hovoris o tom ze su studene a napnute ci co? Neviem o takychto priznakoch,lebo ich nemam..mozno by som ich mala keby som mala 1000ml a viac. Takze fakt uz prestan z hlupostami, a ries si svoj problem, lebo tu z nas bab ho nikto nema.

lienkaBB

Livaa
Ahoj rada by som vedela ako dlho si po OP a či mi vieš povedať ako dlho trvá kým prsia odpuchnú a koľko trvá kým zmäknú?Mám 2týždne po OP,a len dúfam,že neostanú takéto kamenné.Ďakujem a aj za názor ostatných ak majú skúsenosť.Dosť ma vyplašili tie komentáre hlavne Jana...

kristina000

ahojte baby,momentalne mam velmi nepravidelne kramy a mi to vychadza okolo termina mojej OP. ked si zoberem tabletky na odsunutie tak myslite ze by to malo zly vplyv ked budem pod narkozou?? nie som si ista....

jano666

Livaa
Ano mala problem so sebavedomim, ktore pochybujem - teraz ked som ju skritizoval - ze jej stupne. Asi bude musiet navstivit psychologa, ktory jej povie ze je vsetko v poriadku a ze sa ma na mna vykaslat.
Ano, bol som na konzultacii s nou, doktor ma ubezpecoval ze tvar bude rovnaky, a aj na dotyk budu ako prirodzene.
Samozrejme ze to tak nie je. Ked vtacka lapaju sladko mu spievaju. Pred nemocnicou mu stoji najnovsi bavorak, co myslite z coho asi?
Lenze co uz teraz? Keby sa tak dali vybrat a zabudnut na vsetko.
Ano teraz uz viem ze je nelogicke si mysliet ze nieco z tych prs bude take ako predtym. Silikon nie je zivy prirodny material, volakedy sa robili prsia zo sackov so slanou vodou. Ale tie sa casto prederavili a bolo po prsiach.

Livaa

Jano666
A tvoja zena ma problem s prsamy ci TY?
No ked sa tvoja zena rozhodla ist na opku a Ty si s tym suhlasil,mal si ist s nou na konzultaciu a vedel by si ze prsia so silikonmy nikdy nebudu ako povodne prsia, ale to je myslim logicke. Je logicke aj to ze v lahu sa nerozlozia ako povodne.Ale nie je to az take dramtaicke. V kazdom pripade si si mal zistit pred opkou ako to bude....
Poznam vacsiny muzov ktory s tym problem nemaju.... A mozem Ta uistit ze vacsina zien si to nedava robit z rozmaru....

nikaOO

Ahojte.Babenky,som 14 dni po opke a stale je to take blbe.Stale to citim ako ma to tlaci akoby vnutri na rebra,alebo tak nejak.Je to normalne??To kedy asi budu take ako ze uz moje,ze tam nebudem citit to tlacenie?Divny pocit ako keby somnou niekto chodil a stlacal ma okola hrude..xi.ESte ma bolia z hora a v podpazusi ked sa tam dotknem.mali ste to aj vy tak??sa bojiiiiiim.

nikis

Samantah
Mna vysla operacia na neuveritelnych 49 800,-Sk. Operácia 20 000,-Sk, narkoza 5000,-Sk, den pobytu v Novamede 1000,-Sk. Imlantaty 22 000,-Sk a podprsenka 1800,-Sk. Ja som vsak stihla este ten stary cennik. Viem ze od marca sa cena operacie zdvihla o cca 10 000,-Sk