Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kossi

Lienka, ja som bola 19.3., tiež mám 300 pod sval. Ja mám presne, čo ty, v lavom ma hnusne šklbe, tlačí, pichá a hlavne keď vystretá chodím, čo je dosť blbé. No ale čo už. Čakám na ten deň, keď to prestane:)

micuška

Ahojte vsetky, co ste po.
Prve 2 tyzdne su vselijake, kazda ma ine pocity, ale 3 tyzden sa to zacina zlepsovat, ustupuje tlak a prsia zacinaju maknut. Ked som mala 6 tyzdnov PO, tak som si myslela, ze uz su take, ake zostanu, ale nie je to pravda. Dnes som 9 tyzdnov po a prsia su pohyblivejsie, maksie a samozrejme krajsie, ako v tom 6 tyzdni, ked som si myslela, ze su uz fantasticke. Stale je to lepsie a lepsie. Nie nadarmo gro lekarov vam povie, ze stav prs sa ma hodnotit po 3 mesiacoch. Tak pevne nervy a nic sa nebojte je to OK, ja som velmi spokojna a na rozdiel od Jana aj moj muz.

lienkaBB

Kossi,Nika
Pochopila som že máme rovnako dlho po OP,máte ešte bolesti,alebo nejaký iný problém.Moja OP bola27.3 300ml pod sval cez podpazušie.Ešte že máme toto fórum,lebo inak totálna izolácia a nevedomosť.Je to tu super

lienkaBB

Laura S
Ďakujem za odpoveď,už aby to bolo.Nemala si náhodou po OP problémy s bodavou bolesťou v jednom prsníku?Už som z toho celá preč,jeden je v pohode a v druhom ma to pri pohybe šklbe a pichá,najprv to bolo na strane a teraz to ustúpilo,ale premiestnilo sa to okolo bradaviek.Moje nervy:)

Laura S

lienka BB

prsia odpuchnu po 4-6 týždňoch a zmäknú cca do 3 mesiacov, to je individuálne. Neboj, neostanú také nehybné a tvrdé, oni pekne zmäknú a budú vyzerať a aj sa hýbať tak, akoby boli prirodzené. Nezostanú tvrdé, ale budú pevné a krásne, uvidíš:o)

lienkaBB

Livaa
Ahoj rada by som vedela ako dlho si po OP a či mi vieš povedať ako dlho trvá kým prsia odpuchnú a koľko trvá kým zmäknú?Mám 2týždne po OP,a len dúfam,že neostanú takéto kamenné.Ďakujem a aj za názor ostatných ak majú skúsenosť.Dosť ma vyplašili tie komentáre hlavne Jana...

nikaOO

kossi diky.boze to je hrozne,je to teda neprijemny pocit vlacit niekoho na hrudi 2 mesiace.No co uz,musime bojovat ked sme sa nato dali.

baby vera 007 ma uz asi kozenky.Dufam ze je O.K.

Livaa

lienkaBB
Chce to cas, u kazdej z nas je to individualne,mne tak zhruba po 3 tyzdnoch,ale uz si to prsne nepamatam,ja som uz rok po,neboj treba vyckat :-)

Livaa

Jano666
A teraz ked ma spravene prsia je tvoja zena spokojna? alebo bola spokojna dovtedy kym si nebol proti Ty? A mozem sa spytat ake mala zena prsia pred a kolko ml a aky typ ma?
No vsetko zalezi aj od pristupu doktora a povie veci narovinu,ze mu nejde len o peniaze. To mas pravdu, ze sa maju dobre a dobre zarabaju,je to biznis a dobry biznis,ked si zoberies ze zeny su vecne nespokojne a plasticke operacie sa stavaju uz beznou vecou.
Mne dr. povedal ako sa veci maju a s cim mam pocitat. Ten dr. bol nielen dobry doktor ale predovsetkym clovek,ochotny a ludsky.... a takych je malo.
Kolko je tvoja zena po opke?

kossi

Nika, Lienka, ja som na tom tak isto:)) Musíme vydržať, ja verím, že to prejde, baby hovorili, že tak po dvoch mesiacoch, tak musíme byť trpezlivé:)