Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kossi

Babulky, keď ste moc opuchnuté, skúste si prsia natierať krémom Ibu-hepa, ja som s ním po troch dňoch úplne odpuchla, teda trošku ešte mám dolu, ale to už je nič oproti tomu jak som bola. Fakt pomáha.

Petra2

lienkaBB
mne to ide dosť pomaly, odpuchli až po 8 týždňoch a mäknúť mi začali asi po 21/2 mesiacoch, ale ešte sále sa menia a sú stále viac prirodzené aj na dotyk.

ladybug

vera 007, čo sa stalo? to ťa poslali domov rovno z nemocnice? mne to tiež odložili, ale počítala som s tým... budem mať op v máji čo nie som moc spokojná, ale zas stále lepšie ako v júni alebo v júli.

daria

nemozem si pomoct ale musim uz reagovat na tie primitivne prispevky od akoze muzov,
pretoze si myslim ze je to bud zakomplexovana zena ktora je zo svojich prs nestastna ale nema na plasticku operaciu, alebo ak su to muzi tak su to velmi divne individua. Muzi ktorych poznam ja sa aj chovaju ako ozajstni muzi a neznizia sa dotahovat na nejakom zenskom fore o silikonovych prsiach ale riesia si pre nich dolezitejsie zalezitosti.

nikaOO

vera007..bozinku to preco?co sa stalo?to ma velmi mrzi,uz som sa tesila aj za teba ze su kozenky na svete.ja sa mam dobre.

Olinaaa

RAPAL
Keby si si dal iny nick, tak ma fakt nastves!
Ale takto ta berem. Sice ako sedlaka, ale berem. Kazdy sme nejaky. Skoda, len ze nejde urobit plasticka operacia rozumu.
Myslim, ze by som ti aj prispela na nu.
..verim tomu, ze by som nebola sama :D

rypal

Je zaujimave, ze kym inde vo svete silikonove kozy uz takmer nikto nechce na Slovensku ide na odbyt ten najvacsi brak za najvyssie ceny. Vidlane sa proste potrebuju pochvalit, ze na to maju.