Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

guereza

Ruzena

Ja som 5 dní po operácii a som skoro úplne v pohode. Problém je naozaj iba sed-lah, vstávam tak, že si chytím nohy pod kolenami, rozhojdám sa až do sedu. Ináč ma nič nebolí, len ma tlačí tá podprsenka a prsia sú ešte nepoddajné. To čo opisuješ z nemocnice mi pripadá ako zo zlého sna. Mne až tak zle nebolo, teplotu som nemala a sestričky sa vzorne starali.Na toaletu mi zájsť a tiež som sa bála ako zvládnem cestu domov, ale na druhý den to bolo lepšie, stiekla mi ifúzia proti bolesti a bolo to v pohode. Je to pravda, že každý to prežíva ináč. A kde si bola operovaná? Držím ti palce, nech sa rýchlo zotavíš.

ruzena

Som 3 dni po. Keby som vedela, ake strasne bolesti po tom budem mat, tak do toho ani nejdem. Netusila som, ze je to az tak vazna operacia. Je to horsie ako ked mi rezali slepak. Ked som sa prebrala z narkozy, mala som bolesti ale este to nebolo tak hrozne. Potom mi vyskocila teplota na 39 a bola som na tom tak zle, ze som nemohla takmer rozpravat. Mala som strasne bolesti chrbta, ale nemohla som sa ani pohnut. Vraj to bolo z toho ze som lezala, ale neviem, po slepaku som tiez lezala a vtedy ma chrbat nebolel. Sestricka mi dala nieco do zily proti bolesti, o nieco sa to zlepsilo, dokonca som trocha aj pospala. Ale okolo polnoci som sa prebudila a tie bolesti boli take strasne, ze sa to nedalo ani prezit. Prosila som sestricku nech mi nieco da, ale ze nemoze, ze az rano, ze uz mi dala vecer a nemoze ma predavkovat. Mala som stastie, ze som v kabelke mala tabletky proti bolesti. S velkymi problemami som dociahla na nu, a dala si rovno dve. Trvalo to, kym zacli ucinkovat, ale potom som zas mohla trocha spat. V noci ma chcela sestricka posadit aby presli tie bolesti chrbta, ale zase ma tak strasne zabolelo v prsiach, ze som vykrikla a rozrevala sa. Ona mi hovori, ze to nemoze az tak hrozne bolet ako som kricala, cim mi povedala, ze si vymyslam a robim zbytocne sceny, co ma rozrevalo este viac. Rano som mala odist a ja som si vobec nevedela predstavit, ako sa postavim, ci aspon posadim, kedze tie bolesti boli hrozne. Cely vecer a noc som sa trapila, ze jak ja preboha vstanem a co sa stane, ak sa mi to nepodari. Nakoniec sa mi to rano s velkom namahou podarilo. Na zachod som tiez nemohla chodit, a tak mi sestricka kym som tam lezala davala misu. Bolo bolestivym utrpenim nadvihnut zadok tak, aby mi ju tam mohla strcit. A zrejme preto, ze som mala zadok tak vysoko, neslo mi z mechura vsetko. Proste citila som, ze tam este nieco mam, ale neslo to von. A moc mi tiekol nielen do misy, ale cez zadok aj k chrbtu a na plachtu. Nemohla som vobec nic robit, musela som v tom lezat! V zivote by ma nenapadlo, ze niekedy nieco take dozijem! Ked mi brali slepak, pokial som lezala a nehybala sa, bolesti som v podstate nemala, co sa o tomto neda vobec povedat. Teraz som doma, mam uz treti den horucky, je mi stale zle, chvilu mi je zima chvilu teplo, cize neviem, ci sa mam prikryt ci odokryt, ci mam otvorit ci zavret okno. Ked vstavam z postele a nema mi kto pomoct, spustim najskor nohy, pomaly sa posuvam dalej, az mi "spadne" aj hrudnik a ked uz klacim na zemi, podari sa mi postavit. Mali ste to aj vy take zle? Vediet toto, necham si moje lentilky. Ale zazila som vela ponizovania kvoli nim, preto som sa na to dala. Kedy budem kvazi normalne fungovat, moct ist aj von, relativne bezbolestne chodit?

Pegy

Radddka ja som u nej tiez bola a odporucila mi 450ml ale dala som si 500ml.Som spokojna a budes urcite aj ty ak si das co ti odporucila,ale su tu aj kocky co u nej boli a maju mensiu velkost tak sa ti hadam niektora ozve.Mne az oci vybehli ked mi povedala ze 450 ale ono sa to rozlozi a sadne.Dnes by som prijala aj 550ml,alebo vyzsi profil.

radddka

Ahojte babenky... tak tu citam tu vasu diskusiu...ja idem na OP 25.aprila doktorke Jezovitovej.. chce mi dat 400ml a bojim sa,ze to bude prilis vela, rozmyslam skor nad takymi 350tkami... tak som sa chcela spytat,ci tu nie je niektora z vas,ktora ma podobnu velkost a boli by ste take dobre a poslali mi nejake fotky,fakt by mi to velmi pomohlo... dikis moc

Petra2

rypal
no neviem či silikóny až tak neidú, 88500 operácií len v Nemecku minulý rok. Vidlák a hlavne hulvát si ty, pretože sa staráš do iných vo veci, do ktorej ťa nič nie je.

frederika

silvia a
uz davnejsie som citala, ze volaktora z vas bola v NR na plastike, takze si to ty? a si s Mladekovou pracou spokojna? lebo ja som zatial o nom nic nepocula.. tak neviem ci k nemu, alebo nie?! a pravdu povediac sa este rozhodujem ci ist teraz alebo pockat..kvôli tomu, lebo v budúcnosti by sme este chceli jedno babo (mam 2 rocnehoho syna) a bojim sa toho, ze to budu vyhodene peniaze len na par rokov a po dalsom porode, kojeni budem musiet ist na reoperaciu... ale zase tolko rokov cakat (dalsie tehotenstvo planujem tak za 3-5 rokov)??? kvoli tomu sa neviem rozhodnut, z kazdej strany pocujem len to, ze sa silikony po kojeni zdeformuju, posunu a tak.. aky je na to tvoj nazor? alebo vy ostatne baby, nemate s tym skusenosti?????????

kossi

Ja sa trápim s jazvou, tie vstrebávacie stehy svine sa nechcú vstrebať. No ako od pása hore som spokojná s veľkosťou, akurát keď to porovnám s bokmi, mohli byť aj vačšie. Ale ako 1000x lepšie než predtým:))

lienkaBB

Kossi
Ďakujem za odpoveď ,skúsim aj ten krém,ale už je to zase o kus lepšie,vera išli von stehy.Aj tie bolesti sa pomaly strácajú,si spokojná s veľkosťou?Ja mám pocit,že keď ešte odpuchnú tak to bude málo,čo mám.Ty ako?Ja mám 172cm a 65kg,čiže žiadny drobček,no ale je to aj tak viac ako som mala.:)))