Ruženka, hrozne ma mrzí, že ťa to tak veľmi bolí, Je pravda, že aj ja som mala bolesti a tiež mi bolo horšie ako som čakala, ale to len preto, že človek na týchto fórach číta, ako to skoro vobec nebolí a tak. Ale každý to znáša inak a baby, ktoré to nesú zle to sem moc nepíšu, aby neodradili čakateľky. Ale treba to písať, ja som to tiež napísala, aby si zas všetci nemysleli, že je to až také nič. Ja som asi 3 týždne po opke, dnes som si išla kúpovať topánky, a v každom obchode som pomaly zamdlievala od bolesti jedného prsníka, čo ma stále tlačí. Bolo to hrozné utrpenie, aj keď som si topánky nakoniec kúpila, bola som rada, keď som doma zalahla. Veľa báb píše, že najhoršie sú prvé tri dni a potom je to ok. Ja som bola bez bolesti až na 10. deň a stále ešte trpím kvoli tomu jednému prsu. A to nehovorím o tom, že mi štrajkuje jedna jazva, nechce sa zaceliť. Takže nie je to až taká báseň ako som si to predstavovala a ako to tu väčšinou všetky baby prezentujú. Ale ber silné tabletky Tralgit alebo Novalgin a bude to lepšie. Asi to bude trvať dlhšie, ale neboj, prestane to určite. Držím ti palce, nech je to čo najskôr. Pa