Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

karla

Ahojte kocky,
dlho som tu nebola, kedze uz prsia nie su prioritou, praca ich vymenila.. Chcela som len podotknut, a vlastne sa priznat, ze zial nepatrim k tym najspokojnejsim. A to som dufala v opak. U mna velku ulohu zohrala casova tiesen a mozno aj vlastne pochybenie v nedostatku informacii. Co tym chcem povedat? Aby si kazda, co ma pred, vsetko pretukla, neunahlila sa a neletela k prvemu doktorovi, o ktorom pocula. Forum som zacala citat az po konzultacke.. Taktiez aj fotky som videla neskoro. A je fajn, ze si tu vymiename skusenosti, lebo mne sa uz mnoho potvrdilo, co sa mi predtym zdalo ine. Uprimne sucitim, ktore to maju komplikovane, vsetko ale prejde, ako je uz zname.. Kazdym dnom lepsie. A asi sme to my zeny, ze budeme vecne s niecim nespokojne, ale na druhej strane urcite minimalne podvedome stastne. Takze prajem vsetkym "pred" odvahu a spravne rozhodnutie a tym "po" rychle uzdravenie!

daria

radddka a aku mas vysku a vahu ?
lebo dr. Jezovitova vacsinou da taku velkost aka sa ti hodi k postave po odpuchnuti a usadeni.

sjuzik

ruzena
ja som sice pol roka po operacii ale pametam si na to ako by to bolo vcera..ked som sa zobudila tak mi bolo na vracanie ale to asi z tej narkozy...dali mi iba misku pri usta...ja som nemohla spat skoro vobec...vsetko mi vadilo poloha v ktorej som lezala vankus vlasy vsetko najhorsie bolo ze od bolesti som sa nemohla ani pohnut...cely cas som som iba nadavala ze jaka som sprosta ze som na to isla stale som revala prosila sestricku nech mi dava injekcie lebo iba vdaka nim som sa aspon na chvilu vyspala..hrozne a nehovorim o tam ked mi zacalo trebat na zachod...snazila som sa tak strasne tam ist ale nemohla som sa ani naklonit a ked mi pomohla sestricka tak som myslela ze mi exploduje hrudnik...tiez som dostala misu pod zadok tak viem o com hovoris...najhorsie bolo ze ked som sa chcela vyrevat ze jak ma to boli a vsetko tak som dostala odpoved vsak ty si to chcela..co je pravda...nevedala som ani poriadne dychat...drz sa drzim palce to za chvilu prejde kazdym dnom sa to bude zlepsovat

majkairl

Ahojte,
tak ako tu opisuju zeny,ze to prezivali tazko,tak mi neda,aby som aj ja nenapisala par riadkov.Ja som uz 10 tyzden po OP,ale na prve dni uz radsej ani nemyslim.Hned po prebudeni z narkozy som citila strasne bolesti,zvracala som a ani inekcije mi nepomahali.Ked ma zacali sestricky obliekat,myslela som,ze udrela moja posledna hodina.Hned po OP ma brali domov a tak som si tu bolest riadne uzila.V posteli uz len pri nepatrnom pohybe prstov na nohach som isla umriet.Manzel bol a este stale je mimo europu,rodina dost neochotna,takze pomoz si sama.Asi tak ako ty Ruzena,som sa naplakala a prekliakla asi 100krat tu chvilku,ked som sa pre tento zakrok rozhodla.Ale mne asi tak po 2 tyzdnoch bolesti zacali ustupovat a dnes som pri kazdom pohlade na moje prsia uplne prestastna zena.Som rada,ze som to zvladla a o 2 tyzdne ma caka ta posledna skuska...letim do afriky za manzelom,ktory to posudi,zhodnoti,otestuje.....HAHAHA.Dufam a verim,ze aj ked kazda preziva prve dni tazko,napokon bude so svojimi prsiami spokojna.Hlavne pri fotkach pred a po...vsak?Tak pa a vsetkym prajem pekny zbytok nedele.

nikis

Ruzena
Ja som sem tiez po op pisala, ze som sa z narkozy prebrala ako do zleho sna. A aj som to lutovala... U mna tie bolesti trvali 5 dni. Spavala som tiez v polosede, 4 vankuse pod sebou, to sa ti potom aj lahsie vstava. Potom sa to zacalo rapidne zlepsovat. Dnes som 13 den po op, periem , zehlim, varim a dnes mam za sebou turu so synom. Rozsah pohybu mam perfektny. Nevychvalujem sa, len chcem poukazat na to, ze ten Wobenzym ma asi fakt nieco do seba. Oplati sa do toho investovat. Ja som si kupila to 200 kusove balenie za 970 Sk. To mi stacilo. Tak drzim palce, nech ti to skoro prejde.

nikaOO

ahoj ruzena.mala som nieco podobne ako ty.pani co operovali predomnou uz vecer behala po chodbe a ja som sa nedokazala pohnut z postele ani na vecko.takze tiez na misu.lutovala som ako kon.prve 3 dni su desne,6-7 den mi bolo lepsie.10 den som sla na 1 prechadzku,dalo to zabrat po tolkych dnoch lezania.15 den som uz lietala v pohode po meste.uz to neboli,je to fajn.Vydrzkaj,bude dobre.Tiez niesom padavka,ale ja som to tiez blbo znasala.mne dali od bolesti novalgin 500 tak sa to dalo zvladnut.mna chrbat vobec nebolel,spavala som v polosede,takze sa mi lahsie dalo aj posadit.4 noc som sa uz poriadne vyspala.to som sa zobudila az rano.horucku som nemala,len trosku teplotu,37.3.myslim ze nejake 2-3 dni a bude ti naozej lepsie.ked mas tu horucku tak by si mala volat svojmu dr.Mna sa ten moj stale pytal ci nemam horucku.

denca1

ahoj ruzena. mna operovali vo stvrtok v bb. sestricky boli super starostlive ta bolest sa dala vydrzat. akurat to spanie je blbe boli ma chrbat.prave dnes mam pocit akoby sa mi prsia tlacili hore.kazdy den ma inde pobolieva,ale to je faza hojenia a musim vydrzat... mala by si zavolat svojmu lekarovi ked mas horucku.

radddka

Ahoj Pegy,
a aky tvar si si dala?Anatomy,ci okruhle? Ja chcem anatomy,aj ked na konzultacii som bola taka mimo,ze som sa jej ani neopytala,ake mi da,iba som jej stale rozprala dookola,ze som chcela anatomy pod sval a Fabry mi to tak dat nechcel...Ani neviem,kade mi bude robit rez... a aku mas prosimta vysku a vahu,ked mas 500??

kossi

Ruženka, hrozne ma mrzí, že ťa to tak veľmi bolí, Je pravda, že aj ja som mala bolesti a tiež mi bolo horšie ako som čakala, ale to len preto, že človek na týchto fórach číta, ako to skoro vobec nebolí a tak. Ale každý to znáša inak a baby, ktoré to nesú zle to sem moc nepíšu, aby neodradili čakateľky. Ale treba to písať, ja som to tiež napísala, aby si zas všetci nemysleli, že je to až také nič. Ja som asi 3 týždne po opke, dnes som si išla kúpovať topánky, a v každom obchode som pomaly zamdlievala od bolesti jedného prsníka, čo ma stále tlačí. Bolo to hrozné utrpenie, aj keď som si topánky nakoniec kúpila, bola som rada, keď som doma zalahla. Veľa báb píše, že najhoršie sú prvé tri dni a potom je to ok. Ja som bola bez bolesti až na 10. deň a stále ešte trpím kvoli tomu jednému prsu. A to nehovorím o tom, že mi štrajkuje jedna jazva, nechce sa zaceliť. Takže nie je to až taká báseň ako som si to predstavovala a ako to tu väčšinou všetky baby prezentujú. Ale ber silné tabletky Tralgit alebo Novalgin a bude to lepšie. Asi to bude trvať dlhšie, ale neboj, prestane to určite. Držím ti palce, nech je to čo najskôr. Pa